“Evde Tek Başına” Filminin Kevin’ın Annesi, The Last of Us’un İkinci Sezon Oyuncu Kadrosuna Katıldı.

“Evde Tek Başına” Filminin Kevin’ın Annesi, The Last of Us’un İkinci Sezon Oyuncu Kadrosuna Katıldı.

HBO şirketi, Catherine O’Hara’nın The Last of Us dizisinin henüz açıklanmayan bir rolünde oyuncu kadrosuna katılacağını duyurdu ve oyuncunun ikinci sezonda yer alacağını öne süren dedikoduları doğrulamış oldu.

İlk dedikodular bu hafta önce ortaya çıktı, daha sonra ise O’Hara, Watch What Happens Live programında, geçtiğimiz günlerde yayınlanan “Argyle” filmine tanıtım yaparken gazetecilerin sorularını yanıtlayarak bu dedikoduları neredeyse doğruladı.

Catherine O’Hara, “Home Alone” filminde Kevin McCallister’ın annesi olarak en çok bilinir ve 2015-2020 yılları arasında “Schitt’s Creek” dizisinde Moira Rose rolünü oynadı. Bu son rolü sayesinde dört Kanada Televizyon Ödülleri, “Emmy”, “Altın Küre” ve En İyi Başrol kadın Oyuncu dalında Crit’s Choice Ödülleri dahil olmak üzere birçok ödül kazandı.

Son birkaç hafta içinde, The Last of Us’un ikinci sezonu için seçilen HBO oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı: Kaitlyn Dever Abby rolüne seçildi, Yaşlı Mazin Jesse olacak ve Isabela Merced Dina’yı canlandıracak. Tabii ki, Pedro Pascal ve Bella Ramsey de Joel ve Ellie rolleriyle geri dönecekler.

Yeni bölümlerin resmi bir çıkış tarihi henüz yok, ancak HBO daha önce bu bölümlerin 2025 yılı içinde yayınlanacağını duyurmuştu.