Falling Frontier Oyununun Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Falling Frontier Oyununun Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Stutter Fox Studios, uzay stratejisi olan Falling Frontier için yeni bir fragman yayınladı. Oyun içerisinde gemilerin nasıl kullanıldığını, gemi bileşenlerinin detaylı sistemini, çeşitli kolonileri ve daha fazlasını göreceksiniz.

Falling Frontier, Epic Games Store, GOG ve Steam üzerinden PC’ye çıkacak. Falling Frontier’ın çıkış tarihi yakın zamanda 2025 yılına ertelendi, ancak Stutter Fox Studios geliştirici ekibi oyunun nasıl geliştiğini göstermek ve nihayet elimize aldığımızda neler bekleyebileceğimizi anlatmak istiyor.

“Falling Frontier’ı oluşturmaya başladığımda, evrende nasıl bir dünya olduğunu hayal ediyordum,” diye belirtti Stutter Fox’un kurucusu Todd D’Arcy. “Günümüz savaş gemilerinin estetiği vardı, ancak bilimsel fantastik bir konseptle sunuluyordu. Ayrıca, oyuncuların evrenle nasıl etkileşime geçeceğini düşündüğüm bir yönüm vardı. Her zaman oyuna, oyuncunun gerçekten devasa bir savaş manzarasında operasyonel bir grup komutanı olduğunu hissettiren bir artırılmış gerçeklik hissi katmak istedim.”