Fallout 2’nin Fallout 4 motorunda yeniden yapım fragmanı hayranlar tarafından sunuldu

Fallout 2’nin Fallout 4 motorunda yeniden yapım fragmanı hayranlar tarafından sunuldu


Projek Arroyo ekibi, Fallout 2’nin Future Remake’inin Fallout 4 motorunda nasıl görüneceğini gösteren bir fragman yayınladı. Videoda Arroyo, Deneme Tapınağı, Klamath, Modoc, Toksik Mağaralar ve Golgotha Mezarlığı gibi yerleri tanıttılar. Videoda ayrıca orijinal Fallout 2 ve Fallout: New Vegas’da yer alan Gecko gibi klasik düşmanlar da gösterildi.

Projenin resmi Discord kanalında, ilk Fallout’un Fallout 4 motorunda yapılan bir remake’i olan Vault 13’e işbirliği yapılacağı duyuruldu. İki projeye de yardım etmek ve geliştirmelerini hızlandırmak için işbirliği yapılacağı belirtildi. Şu anda her iki ekip de remake geliştirmelerine yardımcı olacak gönüllüleri arıyor.

Project Arroyo, 3D ortamda “klasikleri” taşımaya karar veren tek ekip değil. Mevcut olan projeler arasında ilk Fallout’u Fallout: New Vegas motoruna taşımayı amaçlayan Fallout: The Story (bu projenin demosunu buradan indirebilirsiniz), 2013 yılından beri geliştirilmekte olan Fallout 2’nin Fallout: New Vegas motorunda remake’i olan Fallout: Vault 13, Molten Clouds ekibinden, ve Oyunu Elder Scrolls serisine benzeyen bir oyun yapmak isteyen Polonyalı oyuncu Jonas Osmenda’nın projesi de bulunmaktadır ve bu proje oynanabilir durumdadır.