Fallout 76 Yama Düzeltme Güncellemesi

Fallout 76 Yama Düzeltme Güncellemesi

Fallout 76 Yama Düzeltme

Fallout 76 Yama Düzeltme

Bethesda, Fallout 76 için başka bir güncelleme yaptı. Bu haftaki yama oldukça küçüktür; PS4 veya Xbox One’da hiç bir indirme gerektirmez. Tüm platformlarda, özellikle PC sürümü ile ilgili bir iki meseleyi ele alıyor.

En önemlisi Bethesda, “Exit to Desktop (Masaüstüne Çık)” seçeneğini seçtiğinizde oyunun çökmesine neden olan PC’ye özgü bir hatayı çözdü. Ek olarak geliştirici, “hata ayıklama durumunda kalan bir ayarı düzeltmiş” olduğunu söylüyor. Stüdyoya göre, “Bu, müşterilerin bağlantı kurabilmelerini engelleyerek oyun oynamasını engelleyebilir.”

Genel düzeltmeler açısından, Bethesda oyunun tüm sürümlerine Korece dil desteği ekledi. Ayrıca, parçaların çoğaltılmasına izin veren bir istismarın yanı sıra, düşmanların patlayıcılardan ve diğer ağır silahlardan hasar görmesini engelleyebilecek bir hatayı da düzeltmiştir.

Bethesda, oyunun Kasım ayında piyasaya sürülmesinden bu yana Fallout 76 için sürekli bir güncelleme akışı sunuyor. Geçen hafta, geliştirici bazı büyük CAMP geliştirmeleri yaptı. Ayrıca oyunculara seviye 51’e ulaştıklarında SPECIAL’e saygı gösterme imkanı verdi.