FIFA 18 World Cup Ücretsiz

FIFA 18 World Cup Ücretsiz

FIFA 18 World Cup

Erkekler Futbol Dünya Kupası bu haziran ayında başlıyor ve güzel oyunun hayranları artık dünyanın en büyük spor turnuvasına ısınmak için resmi bir video oyununa sahipler. EA, FIFA 18 için Dünya Kupası genişlemesini açıkladı ve 29 Mayıs’ta PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch’e geliyor.

EA, bu sefer bağımsız bir Dünya Kupası oyunu yayınlamak yerine ilk kez, en son yıllık futbol oyunu FIFA 18 için ücretsiz bir güncelleme yayınlayacak. Genişlemede; bu yaz turnuvada yarışan 32 takımın yanı sıra 12 Rus ev sahibi stadyumu, resmi takım kitleri, rozetleri ve daha fazlası yer alıyor.

World Cup

World Cup

FIFA 18 Dünya Kupası

FIFA 18 Dünya Kupası

Dünya Kupası

Dünya Kupası

Online Friendlies ve Turnuvalar Dünya Kupası genişlemesi kapsamında oynanabilirken, Custom Turnuvalar diğer takımların kalifiye olduğu finallerin fantezi versiyonlarını oluşturmanıza izin verir. İtalya, Hollanda ve ABD gibi takımların Rusya’ya gitmeyi başardığını görmek hoş olur.

Bu arada Ultimate Team, Dünya Kupası Simgeleri de dahil olmak üzere, özel Dünya Kupası kartlarını alacak ve oyuncuların aynı ulus veya konfederasyondan oyuncularla oynayabilmelerini gören Chemistry’e yenilenecek. EA, akıllı telefon sürümü FIFA Mobile hakkında henüz pek bir şey söylemese de, 6 Haziran’dan itibaren sınırlı bir Dünya Kupası güncellemesi alacak.