FIFA 21 Kariyer Modundaki En İyi Genç Oyuncular

FIFA 21 Kariyer Modundaki En İyi Genç Oyuncular

Gianluigi Donnarumma'nın İtalya'nın EURO 2020'de İngiltere'ye karşı kazandığı zaferde başrol oynamasının ardından FIFA 21 en iyi genç oyuncular listesi daha da uygun görünüyor – ancak kariyer moduna bir sonraki girişinizde dev stoper tek önemli satın alma değil. FIFA 21 , Donnarumma, Kylian Mbappe ve Alphonso Davies gibi tanınmış gençleri Thiago Almada ve Nuno Mendes gibi daha az bilinen isimlerle bir araya getiriyor ve aşağıda hepsinin profilini çıkarıyoruz. Pozisyona göre sıralanmış bunlar, bu yıl mevcut olan en parlak 20 yetenek ve toplu olarak FIFA 21 en iyi genç oyuncu rehberinizi oluşturuyor. 

Kaleciler

Gianluigi Donnarumma

Kulüp: AC Milan
Yaş: 21
Genel: 85
Potansiyel: 92
Fiyat: 37 milyon Sterlin

FIFA 21'deki en değerli genç kaleci. Potansiyeli onu kendi ligine yerleştiriyor.Sıçrayış ve tepki istatistikleri, onu savunmanızı tekrar tekrar kurtarması gereken bir kaleci yapıyor. 

Maarten Vandevoort

Kulüp: Genk
Yaş: 18
Genel: 68
Potansiyel: 87
Fiyat: 1,4 milyon £

Kreşten yeni çıkmış gibi görünmesine rağmen, bebek yüzlü Vandevoort, bu yıl satın alabileceğiniz en umut verici kalecilerden biridir. 

Lucas Chevalier 

Kulüp: Lille
Yaş: 18
Genel: 61
Potansiyel: 83
Fiyat: 425 bin £

Lucas tam anlamıyla muhteşem bir kaleci olmasa da ücret talebi oldukça düşüktür, haftada yalnızca 500 sterlin istiyor. Bu bir şans vermek konusunda önemli bir detay olabilir. Kupa müsabakalarınızda ona zaman zaman oynama fırsatı verin ve hızla gelişmesine fırsat tanıyın.

Nico Mantal

Kulüp: Unterhaching
Yaş: 18
Genel: 61
Potansiyel: 83
Fiyat: 1,8 milyon £

Soğukkanlılığını geliştirmesi gereken Nico Mantal, düzgün tepkileri ve sağlıklı güç istatistikleri, yeterli eğitimle mükemmel bir kaleciyle dönüşebilir.

Fortuno

Kulüp: Espanyol
Yaş: 18
Genel: 62
Potansiyel: 82
Fiyat: 475 bin £ 
 
Çok gizli bir kaleci, FIFA 21 ilk adını bile listelemiyor – Merak ediyorsanız, “Ángel”. Mükemmel atlama istatistikleri sayesinde, bu kaleci çok fazla güçlük çekmeden ortaları tutması gereken bir kaleci.

Savunma

Pozisyon: CB
Yaş: 20
Genel: 85
Potansiyel: 92
Değer: 44 milyon £

Muhtemelen dünya futbolunun en çok rağbet gören genç savunma oyuncusu – Kariyer Modumuzda 95 milyon sterlin gibi yüksek bir fiyata sahip olduğunu gördük. De Ligt soğukkanlılık, tepkiler ve isabetli vuruşlarda yüksek puanlar alarak onu baskın ve agresif bir savunmacı yapıyor. 

Alfonso Davies

Reklamcılık

Kulüp: Bayern Münih
Pozisyon: LB, LM, RM
Yaş: 19
Genel: 85
Potansiyel: 92
Değer: 20,5 milyon £

 

Bayern'in şimşek sol beki, örnek teşkil eden hızlanması ve sprint hızı sayesinde öne çıkıyor. Pacey oyuncuları FIFA 21'de kraldır, bu nedenle bu sol ayaklı speedster'ı benzer şekilde hızlı bir sol kanat oyuncusu ile eşleştirirseniz, rakip savunma oyuncularını korkutacaksınızdır. Yine, onu Allianz Arena'dan uzaklaştırmak için büyük bir bütçeye ihtiyacınız olacak.  

William Saliba  

Kulüp: Arsenal
Pozisyonu: CB
Yaş: 19
Genel: 74
Potansiyel: 87
Değer: 9 milyon £

Her ne kadar gerçek hayatta kulübünde çok forma şansı bulamasa da FIFA 21'de oldukça yüksek bir reyting aldı. Potansiyel reytingi onu oyundaki en heyecan verici genç yeteneklerden birisi yapıyor. Soğukkanlılığı ve savunma becerisi, çok tecrübeli savunma oyuncularının ki kadar başarılı.

Nuno Mendes

Kulüp: Sporting KP
Pozisyonu: LWB, LM
Yaş: 18
Genel: 72
Potansiyel: 87
Değer: 5,5 milyon £

Sporting'in çevik sol bekinin 12,3 milyon sterlinlik cazip bir satın alma maddesi var. Kulübünüzde para varsa ve yüksek tavanlı bir sol tarafınıza hızlı bir oyuncu arıyorsanız, onu Portekiz tarafının elinden almalısınız. 

Jeremie Frimpong

Kulüp: Celtic
Pozisyon: RB, RWB
Yaş: 19
Genel: 70
Potansiyel: 87
Değer: 4,2 milyon £

Eğer etkileyici bir dengeye ve çevikliğe sahip bir genç savunma oyuncusu arıyorsanız Jeremie Frimpong kesinlikle tercihleriniz arasında bulunmalıdır. 

Orta Saha 

Jadon Sancho

Kulüp: Borussia Dortmund
Pozisyon: RM, LM, CAM
Yaş: 20
Genel: 87
Potansiyel: 93
Değer: 111.5 milyon £

Avrupa'nın son yıllardaki en heyecan verici genç yeteneklerinden biri olan Jadon Sancho, Man Utd, gibi takımları bile peşine takmayı başardı. Eğer kulübünüzün çok yüksek bir transfer bütçesi varsa, orta saha için ilk almanız gereken oyuncu olmalı.

Sandro Tonali

Kulüp: AC Milan
Pozisyon: CDM, CM
Yaş: 20
Genel: 77
Potansiyel: 91
Değer: 50 milyon £

Etkileyici bir hızlanma ve kaya gibi sağlam bir kısa pas oyunu ile bir defansif orta saha oyuncusu. Topu forvetinize atmak yerine arkadan oynamayı seviyorsanız, Sandro tercihleriniz arasında bulunabilir.

Mason Greenwood

Kulüp: Manchester United
Pozisyon: RM, ST
Yaş: 18
Genel: 77
Potansiyel: 89
Değer: 13,1 milyon £

United'ın sağ kanat orta saha oyuncusu, hem depar hızı hem de net dalgalanan şut gücü ile etkileyicidir. Potansiyel reytingi onu oyunda en dikkat çeken oyunculardan biri haline getiriyor. Eğer bütçeniz varsa takımınınızın sağ tarafını Greenwood ile muhteşem bir hale getirebilirsiniz.

 

Ferran Torres

Kulüp: Manchester City
Pozisyon: RM, LM, CF
Yaş: 20
Genel: 81
Potansiyel: 89
Değer: 23,9 milyon £

Belli bir efsanevi Liverpool forvetiyle karıştırılmaması gereken Torres, İspanyol milli takımı için ilk çıkışını yılın başlarında yaptı. Muhteşem vizyonu onu son derece yetenekli bir pasör yapıyor. 

Thiago Almada

Kulüp: Velez Sarsfield
Pozisyon: CAM, CM, LW
Yaş: 19
Genel: 73
Potansiyel: 89
Değer: 7,7 milyon £

Thiago, çok yönlü bir oyun yeteneğine sahiptir. dengesi, çevikliği ve hızlanma istatistikleri etkileyicidir. Fiyat üzerinde pazarlık yapmak istemiyorsanız, serbest kalma bedeli 14,9 milyon sterlin. 

Forvet

Kylian Mbappe

Kulüp: Paris Saint Germain
Pozisyon: ST
Yaş: 21
Toplam: 90
Potansiyel: 95
Değer: 94 milyon £

Futbol dünyasının son yıllardaki en dikkat çeken ve başarılı genç oyuncularından biri olan Kylian Mbappe, hem Dünya Kupası'nı almayı başardı hem de PSG ile Şampiyonlar Ligi Finali oynadı. Hem sprint hem de hızlanma için 96 alan Kylian, oldukça yüksek bir transfer bedeline sahiptir.

Vinicius Jr.

Reklamcılık

Kulüp: Real Madrid
Pozisyon: LW
Yaş: 19
Toplam: 80
Potansiyel: 93
Değer: 25,5 milyon £

Mbappé'yi karşılayamıyorsanız, ve dürüst olalım, muhtemelen yapamazsınız – bu son derece yetenekli sol kanat forvet iyi bir seçenektir. Çevikliği ve dengesi onu top süren bir ninja yaparken, diğer çok az oyuncu onun ham potansiyeline ayak uydurabilir. Rakip beklere dikkat edin. 

Erling Haland

Kulüp: Borussia Dortmund
Pozisyon: ST
Yaş: 19
Genel: 84
Potansiyel: 92
Değer: 42 milyon £

Haaland sadece mini bir Kevin De Bruyne gibi görünmekle kalmıyor, aynı zamanda tam bir sert şut uzmanı. Güçlü ve agresif, bu uzun boylu ve ürkütücü forvet, Kariyer Modu kulüplerinin en zenginleri dışında herkes için muhtemelen çok pahalı olacak. Transfer bütçeniz aşırı büyükse, elbette Haaland'ı satın alabilirsiniz.

Francisco Trincao

 

Pozisyon: RW, LW, CAM
Yaş: 20
Genel: 78
Potansiyel: 91
Değer: 18 milyon £

Barcelona'nın Portekizli forveti, müthiş bir tempoya sahip olmasa da sürat eksikliğini güçlü görüş, top sürme ve top kontrol istatistikleriyle kapatıyor. Doğru gelişmeyle, bir süperstarın niteliklerine sahip olabilir.

Mbappe'den De Ligt'e, bunlar FIFA 21'in en iyi genç oyuncuları