Final Fantasy 14 Yeni Güncellemede Monster Hunter’dan Rathalos’u Ekledi

Final Fantasy 14 Yeni Güncellemede Monster Hunter’dan Rathalos’u Ekledi

Final Fantasy 14 Rathalos

Final Fantasy 14 Rathalos

Geçtiğimiz hafta, Final Fantasy‘nin Behemoth’unu Monster Hunter World‘e kaptırdı ve şimdi Capcom serisinin canavarı Eorzea dünyasını işgal etti. Forbidden Land of Eureka’da MMO’ya keşfetmek için yeni bir alanın yanı sıra Monster Hunter esinli içeriklerin bir araya getirilmesiyle tanıştı. Monster Hunter‘dan esinlenen içeriğin bir karışımını ve Forbidden Land of Eureka‘da bulunan yeni bir alanı MMO’ya tanıtan korkunç Rathalos, Final Fantasy 14‘ün büyük 4.36 yamasının bir parçası olarak geliyor.

Rathalos, seviye 70’e ulaşan ve Stormblood’un ana mücadelesini tamamlayan oyunculara sunulan bir arayış olan “The New King the Block” un hedefidir. Bu önkoşulları karşılıyorsanız, görevi Kugane’de bulunan candan avcıyla konuşarak kabul edebilirsiniz. Square Enix’in söylediği, “Monster Hunter World’den esinlenen mekaniği içeren” görev çizgisi, ejderhaya karşı sekiz kişilik bir savaşla sonuçlanır. Rathalos yenilgiye uğradığında, oyuncular, oyuncu sayısını dörde indiren ve “üstesinden gelmek için ek engeller” getiren savaşın daha zorlu bir versiyonunu üstlenebilir.

Rathalos’u öldüren oyuncular, bir dizi Rathalos zırhı ve bir Rathalos binek de dahil olmak üzere bir avuç Monster Hunter’dan esinlenilen ödülleri alırlar. Oyuncular ayrıca Poogie ve Palico minionları, Monster Hunter Orchestrion desteleri ve BBQ Spit açık ve kapalı eşyaları alabilecekler. Final Fantasy 14’ün web sitesinde görev ve ödüller hakkında daha fazla bilgi okuyabilirsiniz.

Monster Hunter içeriğine ek olarak yama 4.36, Forbidden Land of Eureka’ya Pagos adı verilen yeni bir alan ekler. Yeni alana seyahat etmek için, oyuncular öncelikle Anemos hikayesini tamamlamış olmalılar. Bu şart bir kez yerine getirildiğinde, Kugane’deki Pier #1’e yakın Rodney ile konuşarak Pagos’a gidebilirler.