Fortnite 7.30 Güncellemesi Chiller Bombasını Ekiliyor

Fortnite 7.30 Güncellemesi Chiller Bombasını Ekiliyor

Fortnite 7.30 Güncellemesi

Fortnite 7.30 Güncellemesi

Epic Games, popüler battle royale oyunu Fortnite‘ı yenilemeye devam ediyor ve bugün PS4, Xbox One, PC, Switch, iOS ve Android için 7.30 güncellemesini yayınladı. Güncelleme, chiller bombası adında yeni bir öğe, yeni bir ‘Solid Gold‘ sınırlı süre modu ve mobil oyuncular için denetleyici desteği ekler.

Chiller bombası düşmanları geri toplar ve zeminde kaymalarına neden olur. Yine bazı uyarılar var: Aynı zamanda takım arkadaşlarını ve araçları etkiler ve buzlanmış ayak veya tekerleklerle yedi saniye boyunca kaymalarına neden olur. Chiller bombaları, yalnızca otomatik satış makinelerinin içindeki ve floor ganimetlerinde nadir durumlarda bulunabilir; azami yığın büyüklüğü altı olan üçlü yığınlara drop olurlar. Bu arada Fortnite’nin en yeni LTM’si, tüm silahların spawn olmasının efsanevi olduğu ve artan malzeme toplama özelliğine sahip bir oyun modu olan Solid Gold’dur.

Fortnite Chiller

Fortnite Chiller

Güncelleme 7.30’un son büyük özelliği, mobil oyuncular için denetleyici desteğinin yanı sıra, belirli Android modellerinde 60 Hz oynanışının tanıtılmasıdır. Çoğu Bluetooth gamepad Android telefonlarda kullanılabilirken, iOS oynatıcılar Gamevice ve Steelseries gibi MFi controller markalarını kullanabilir. Epic Games sitesindeki yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.