Fortnite Ahşap Tavşan, Taş Domuz, Metal Lama Nerede Bulunur?

Fortnite Ahşap Tavşan, Taş Domuz, Metal Lama Nerede Bulunur?

Fortnite Ahşap Tavşan, Taş Domuz, Metal Lama

Fortnite Ahşap Tavşan, Taş Domuz, Metal Lama

Fortnite‘ın 6. haftasının challenges’ı şimdi PS4, Xbox One, PC, Switch ve mobil platformlarında yayında ve tüm platformlardaki oyunculara Battle Stars kazanmak ve Sezon 8 Battle Pass seviyelerini yükseltmek için başka bir fırsat sunuyor. Bu haftaki görevlerin çoğu oldukça basit olsa da birkaçı, ahşap tavşan, taş domuz ve metal lama ziyaret etmenizi isteyen biraz daha fazla ayak işi gerektirecek görevlerdir. Nereye gideceğinizden emin değilseniz, bu yazımızda sizi doğru yöne yönlendireceğiz.

Anlayabileceğiniz üzere muhtemelen, Battle Stars istemek için adanın çevresinde bir yerde, hayvan biçimli dev yapılar bulmanız gerekecek. Özellikle biraz Fortnite haritasına aşina değilseniz, bu biraz göz korkutucu görünebilir. Neyse ki, her üçünü de tek bir rauntta ziyaret etmenize gerek yok. bu yüzden Savaş Otobüsü’nden üç maç boyunca farklı bir hayvan yapısına atlayabilir ve mücadeleyi tamamlayabilirsiniz.

Ahşap Tavşan bir çeyrek daire A4’te, Haunted Hills ve Snobby Shores arasında bulunan bir tepe üzerinde bulunur. Taş Domuz doğrudan Lucky Landing’in doğusunda ve Metal Lama Junk Junction’nın hemen kuzeybatısındadır. Kesin yerleri işaretlenmiş harita üzerinde görebilirsiniz.

Fortnite Haritası

Fortnite Haritası

Yapıların üçünü de ziyaret ettiğinizde, Sezon 8‘in Battle Pass ödüllerinin kilidini açmak için bir adım daha yaklaşarak beş Battle Stars kazanacaksınız. 6. haftadaki diğer challenge’larının çoğu daha kolay, bu yüzden oyunu normal şekilde oynayarak tamamlayabilirsiniz.