Fortnite, Apex Legends Benzeri Respawn Sistemi Ekliyor

Fortnite, Apex Legends Benzeri Respawn Sistemi Ekliyor

Fortnite Respawn Sistemi Ekliyor

Fortnite Respawn Sistemi Ekliyor

Epic Games, Fortnite: Battle Royale‘e yeni bir eklenti olduğunu duyurdu Reboot Van olarak adlandırılan bu özellik, savaşta ölen takım arkadaşlarını Apex Legends‘daki respawn istasyonlarına benzer şekilde geri getirmenize izin veriyor.

Fortnite’ın bir sonraki güncellemesinin bir parçası olarak, battle royale oyununa Reboot Vans ve Reboot Cards eklenecek. Ölümün ardından takım arkadaşları, yeniden doğmak için bir Reboot Van’da kullanılabilecek olan Reboot Card‘ı bırakacaklar.

Epic Games topluluğu yöneticisi Nathan Mooney, “Bir takım arkadaşı elendikten sonra, bırakılmış Reboot Card’larını alın ve hayatta kalan herhangi bir takım arkadaşı, onu bir minibüste aktive edebilir. Etkinleştirildikten sonra, yakındaki oyuncuları devam eden yeniden başlatmaya ve kaç oyuncuya ulaşacağını bildiren bir işaret ve ses ipucu ayarlanacağı için kesinlikle bileceksiniz. Etkinleştirildikten sonra, yakındaki oyuncuların yeniden başlatılmaları konusunda ve kaç oyuncunun geleceği konusunda bir işaret ve ses ipucu ile bilgilendireceksiniz. Takımınız teker teker minibüste görünecek.” dedi.

Fortnite Reboot Van

Apex Legends’da olduğu gibi, takım arkadaşlarınız da silahları veya eşyaları olmadan maça geri dönecekler. Bu yüzden, tamamen çaresiz olmamaları için onlara bırakabileceğiniz bir şey olması sizin yararınızadır. Bir oyuncunun yeniden doğması üzerine, Reboot Van geçici olarak devre dışı bırakılacak ve yalnızca belirli bir süre sonra tekrar çevrimiçi olacaktır.