Fortnite Duo’da Dünya Kill Rekoru Yeniden Kırıldı

Fortnite Duo’da Dünya Kill Rekoru Yeniden Kırıldı

Mart 2018’den bu yana FunkBomb ve Nagezz tarafından kırılan ve daha sonra eski OpTic oyuncuları Baldy ve WizKay tarafından Nisan 2018’de devralınan Duo maçlarındaki en fazla öldürme rekoru 41 idi (PC’de).

Konsolda, NICKMERCS ve Nioly tarafından kırılan 46 kill’lik (Ocak 2018’den bu yana en uzun süredir devam eden) bu rekor hala duruyor olsa da, PC kaydı şu ana kadar 42’ye kadar ilk defa ulaştı ve sadece 1 kill farkla  bu rekor alındı.

Criz ve gator 16 Şubat 2019’da çılgın rekor oyununu başlattılar ve 16 Şubat’ta Duo-Squads için yeni kırdıkları rekor, konsol rekorunu devralmak için yeterli olmasa bile PC rekorları diğer platformlardan önemli farklılıklar nedeniyle her zaman ayrı tutulur.

 

Aşağıdan Criz ve Gator’ın dünya rekorunu kırdıkları etkileyici oyunu izleyebilirsiniz.

www.twitch.tv’de Criz’den World Record Duo 42’i izleyin

Önceki rekorun Mart 2018’den bu yana durduğunu göz önüne aldığımızda, Criz ve gator uzun zaman sonra en üst sıraya çıkabildiler, ancak her zaman yeni rekorlar gelebilir.

 

Şu anda hiçbir oyuncunun birden fazla dünya rekoruna sahip olmadığı, ve Fransız oyunculara ait yedi dünya rekoruna sahip olduğu için Fransa’nın hâlâ en iyi durumda olduğu söylenebilir.