Fortnite Güncellemesi 8.10 için Sunucuların Kapalı Kalma Süresi

Fortnite Güncellemesi 8.10 için Sunucuların Kapalı Kalma Süresi

Fortnite Güncellemesi 8.10

Fortnite Güncellemesi 8.10

Clockwork gibi, Epic de Fortnite için yeni bir güncelleme sunuyor. Geliştirici oyunun 8.10 yamasının PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlara 12 Mart Salı günü geleceğini ve aksama süresinin Avrupa için saat 9 olarak ayarlandığını belirtti.

Her zamanki gibi, Epic bu haftaki güncellemede neler olacağını ayrıntılı olarak açıklamamasına rağmen, oyuna girerken yeni bir araç dikkat çekiyor: Baller. Araç yakın zamanda Fortnite’ın oyun içi Haber akışında tespit edildi ve öne monte edilmiş bir Grappler’e benzeyen bir hamster topuna çok benziyor.

Bunun ötesinde, Baller hakkındaki ayrıntılar şu an azdır, ancak açıklaması oyuncuların “rekabette gezinmek için” kullanabileceğini söylemektedir. Ancak Baller’ı belirgin kılan şey, Sezon 8‘e ulaşan ilk yeni aracı işaretlemesidir.

Epic, haftalık olarak yeni silahlar çıkarsa da, araçlar oyuna çok daha nadir ekleniyor ve genellikle çok uzun süredir buralarda değiller. Örneğin Stormwing uçağı, Sezon 7’nin başında geldi ancak o zamandan beri vault’a kaldırılmış durumda. Bununla birlikte, uzun gecikmeli Driftboardlar hala mevcuttur, ancak yakında aynı şekilde vault’a kaldırılıp kaldırılmayacakları net değil.

Epic, 12 Mart’ta Fortnite’ın 8.10 güncellemesinin tam yama notlarını paylaşacak ve 14 Mart’ta yeni bir haftalık challenges karşılaşması bekleniyor.