Fortnite Güncellemesi Çıktı – Güncelleme 3.3

Fortnite Güncellemesi Çıktı – Güncelleme 3.3

Fortnite Güncellemesi

Fortnite Güncellemesi

Bir gün süren gecikmenin ardından, Epic Games, Fortnite için en yeni güncellemeyi yayınladı. 3.3 yaması, hem Battle Royale hem de Save the World modlarına yeni içerikler ekliyor.

İlk önce Battle Royale için olanlara bakarsak; yeni bir silah, uzaktan patlayıcılar var. Bunlar, bir bomba yerleştirmenize ve daha sonra bir mesafeden patlatmanıza izin veren oldukça açık bir ifadedir. Oyuncuların oluşturduğu kaleler ile uğraşmak için ideal görünüyor. Nadir seviyede nadir bir eşyadır ve onların eklenmesi, Duman Bombası’nın “vaulted” olmasına neden olmuştur. Yani şuan için artık oyunda mevcut değil. Uzaktan Patlayıcılar en fazla 10 adet olmak üzere dörtlü yığınlar halinde gelir.

Uzaktan patlayıcılar, hazine sandıkları ya da zemin düşmesi olarak tedarik düşüşleri ya da bu yamanın yeni özelliklerinden bir diğeri olan Tedarik Llamas’larından bulunabilir. Bunlar, sizi, iyi ganimetlerle ödüllendirecek sıra dışı yerlerde bulunan hazine sandıklarıdır.

Ayrıca, 19 Aralık’ta yeni bir sınırlı zamanlı mod olan Blitz‘in de lanse edilmesi dikkat çekicidir; 15 dakikalık bir zaman sınırı içeren daha hızlı tempolu maçlardan oluşur. Çeşitli hatalar da giderildi ve Epic, hangi yöne geldiğini daha kolay anlatabilmek için bir mermiyle vurulduğunda görsel efektte iyileştirmeler yaptığını söylüyor.

Save the World oyuncular için, Luck of the Storm adlı yeni bir Spring It On bölümü, Aziz Patrick Günü temalı kahramanlar da dahil olmak üzere yeni ödüller kazandırıyor. Epic ayrıca stat cap’lerde bazı değişiklikler yaptı ve yama 3.2’nin düzeltmelerini kritik şansa geri döndürdü.

Yama 3.3 artık PC, PS4 ve Xbox One’da çıktı. Epic’in web sitesinde tam yama notlarında değişen her şeyi görebilirsiniz.

Ayrıca bilgisayarınız Fortnite oynamaya uygunmu Fortnite Sistem Gereksinimlerini merak ediyorsanız buraya bakabilirsiniz.

Kaynak: 1