Fortnite John Wick Etkinliği 9.0 Güncellemesinde Sızdırıldı

Fortnite John Wick Etkinliği 9.0 Güncellemesinde Sızdırıldı

Fortnite John Wick Etkinliği Sızdı

Fortnite John Wick Etkinliği Sızdı

Fortnite‘ın 9. Sezonu yeni skinler, yeni bir battle pass, yeni bir v9.0 güncellemesi ve daha fazlasını getirerek başladı. Tüm yeni içerik, veri madencilerinin girebileceği pek çok şey olduğu anlamına geliyor. Bunun sonucunda Epic‘in battle royale oyununa gelen bir John Wick etkinliği varmış gibi görünüyor.

Twitter kullanıcısı ve Fortnite veri madencisi FortTory’ye göre, çok yakında bir John Wick challenges görevleri Fortnite yolunda. Anlaşılan oyunculara madeni para toplama, yeni çatışma pompalı tüfeğiyle hasar verme ve Wick’s Bounty adlı yeni görünen bir mod maçı kazanma görevi verecekler. Challenges, taktik saldırı tüfeği adı verilen yeni bir silaha da atıfta bulunuyor.

Lucas7yoshi tarafından bir başka Fortnite sızıntısı da “suikastçi kıyafeti” kod adı taşıyan yeni bir John Wick kozmetik setini ortaya çıkardı. Fortnite, bir yıl önce Sezon 3’ten beri bir dizi John Wick tarzı kozmetik aldı ve şimdi bu John Wick Chapter 3: Parabellum‘un 17 Mayıs’ta sinemalara gelmesiyle, resmi bir geçit etkinliğinin gerçekleşmesi için mükemmel bir zaman olur.

Bu sıralar John Wick hayranlarının, dört gözle bekleyecekleri çok şey var. Thomas Was Alone ve Volume geliştiricisi Mike Bithell, filmlere dayanan yeni bir aksiyon-strateji oyunu olan John Wick Hex üzerinde çalışıyor. Ayrıntılara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

John Wick Hex