Fortnite Sezon 10 Battle Pass, Yeni Skinler, Fiyatı ve Çalışma Sistemi

Fortnite Sezon 10 Battle Pass, Yeni Skinler, Fiyatı ve Çalışma Sistemi

Fortnite Sezon 10 Battle Pass

Fortnite Sezon 10 Battle Pass

Fortnite‘da yepyeni bir sezonun başlangıcı, bu da açılmaya hazır ödüllerle dolu yeni bir Battle Pass olduğu anlamına geliyor. Sezon 10 ya da Sezon X, ilginçtir çünkü Fortnite tarihine zaman yolculuğu şeylerini kullanıyor. Bunun bir oyuncu olarak sizin için anlamı, geçmiş Fortnite günlerinden gelen skinler ve eşyalar, dışarıda bir yerde onları bulmanızı bekliyor olabilir. Bu konuda bilmeniz gereken her şeyi incelemeye çalıştık.

Fortnite Battle Pass Nedir?

Oyunda yeniyseniz, bir Battle Pass’ın ne olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Muhtemelen Fortnite’taki en önemli şey ve uzun vadede oynamayı planlıyorsanız para kazanmak için isteyeceğin bir şey. Battle Pass, oyuncuların karakterlerinin havalı görünmesini sağlamak için kullandıkları tüm özel kişiselleştirme öğelerini barındıran pakettir. Diğer şeylerin yanı sıra skinlerden, ifadelerden, kıyafetlerden, planörlerden ve back bling’lerden söz ediyoruz. Bununla birlikte, bunların hepsini elde etmek için, çok fazla Fortnite oynamanız ve düşmanları yok edip Victory Royales’ı güvence altına almak için zaman harcamanız gerekir. Bunu yaptığınızda, Battle Pass seviyesini yükselten Battle Stars kazanacaksınız ve Battle Pass seviyeleri kazandıkça çeşitli dönüm noktalarına bağlı öğelerin kilidini açacaksınız.

Battle Pass Challenges Nasıl Çalışır?

Bu süreci hızlandırmanın bir yolu vardı: Haftalık Challenges. Adından da anlaşılacağı gibi, bunlar her hafta yenilenen bir dizi görevdi. Onları tamamlamak, bir seferde birçok Battle Stars’a sahip olmanın en iyi yoluydu. Şimdi ise hepsi de Battle Pass için para ödemenizi istiyor. Bu para harcamak istemeyen kişiler için kötü bir haber. Çünkü erişebildiğiniz challenges arttıkça, daha fazla Battle Stars kazanırdınız ve bu da Battle Pass’ınızın seviyesini daha hızlı çıkarırdı ve kilidini daha erken açardınız. Diğer kötü bir haber de, Premium için para ödeyip ödememenize bakılmaksızın Günlük Challenges tamamen ortadan kalktı.

Şimdi, Epic Günlük ve Haftalık challenges yerine, oyun açısından büyük ölçüde aşina hissedeceğimiz temalı challenges’ların bir grubu olan Missions (Görevler)’i oluşturdu.

Bir Battle Pass Maliyeti Ne Kadardır?

Battle Pass oyun içi mağazada 950 V-Bucks’a mal oluyor. V-Bucks, Fortnite’a özgü bir para birimidir, ancak bunu elde etmek için gerçek para harcamanız gerekir. 1000 V-Bucks almak size yaklaşık 10 dolara mal olacaktır. Bu da size Battle Pass’ı verecektir. Alternatif olarak % 40 indirimli olan Battle Bundle’ı satın alabilirsiniz. Bu paket 2.800 V-Bucks’a mal oluyor ve otomatik olarak 25. seviye kilidini veren Battle Pass’ı da alıyorsunuz.

Ve artık birine bir Battle Pass hediye etme özelliğiniz de var. Bu özellik 15 Ağustos’a kadar satışa sunulacak. İlk satın alımınızda ayrıca oyun içi dükkandan eşya hediye ederken kullanabileceğiniz benzersiz bir Hediye Kutusu da bulunuyor.

Battle Pass Ödülleri Neler?

V-Bucks’ı bir Battle Pass almak için harcarsanız, anında birkaç skinin kilidini açarsınız. Bunlardan biri Kitsune kıyafeti, diğeri ise X-Lord’dur. Bu ödüllerin ötesinde, uygulandıkları öğelerin görsel stilini değiştiren ek skinler, kaplamalar, evcil hayvanlar, ifadeler, back bling, spreyler, yeni yükleme ekranı resmi, müzik ve daha fazlası var. Ancak herkesin elde etmek istediği şey, seviye 100’deki gelişen kıyafettir. Bunlar havalı bir şekilde neşeli skinlerdir ve Sezon 10’daki Ultima Knight Kıyafeti.

Sezon 10’daki Yenilikler Neler?

Epic Games‘e göre, tüm Battle Pass’da ilerlemek genellikle 75 ila 150 saat sürüyor. O zaman, 25.000 V-Bucks değerinde 100’den fazla ödülü açacaksınız. Tahmin edebileceğiniz gibi, bir Battle Pass’dan en iyi şekilde yararlanmak çok zaman ve çaba gerektirir. Ama Epic, işleri canlı tutmayı sever. Örneğin, Sezon 10’un temasını ele alalım. Oyuncuların nostaljileri ile kendilerini şımartmasına izin verecek bir tür Fortnite kavramı.

Epic, “Zaman bükülmüş ve Sıfır Noktası uçucu hale gelmiştir. Geçmiş için nostaljik veya gelecek için heyecanlı olsanız da, Sezon boyunca keşfedilecek pek çok şey olacak. Bir zamanlar kaybolduğu düşünülen yerler adada görünmeye başladı, ancak bir zamanlar olduğu gibi değiller. Savaş Otobüsüne binin ve inin, ancak yeni Sezon X mech aracı M.E.K.A.’yı bulmak için gökyüzüne bir göz atın. Savaş Otobüsü havalandığı an adaya inen bu amansız mekalara iki oyuncu birden binebiliyor. Bu yüzden rakiplerin hakkından daha kolay gelmek için yanınıza bir arkadaşınızı alın, mekaya atlayın, silahlanın ve harekete geçin!” diyor. Aşağıdaki bağlantıdan Sezon 10 yama notlarında yenilikler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Fortnite Sezon 10

Battle Pass Seviyeleri

Battle Pass Seviyeleri