Fortnite Sezon 5 Aktif, Şimdi Sunucular Kullanılabilir

Fortnite Sezon 5 Aktif, Şimdi Sunucular Kullanılabilir

Fortnite Sunucular Kullanılabilir

Fortnite Sunucular Kullanılabilir

En son Fortnite güncellemesi başarılı bir şekilde piyasaya sürüldü, bu da oyuna giren oyuncuların, zevk almak için yeni bir içerik ürünü bulacağı anlamına geliyor. Bu, All Terrain Kart, Lazy Links ve Paradise Palms konumlarını tanıtan Fortnite Sezon 5‘in bir parçasıdır ve harita için yeni bir tatlı biyografisine sahiptir. Ayrıca oyuncuların üstlenmeleri için yeni maceralar sunan Riftler de ekliyor.

Fortnite’ın sunucuları 12 Temmuz’da kaptıldı, böylece Epic Games güncellemenin gerçekleştirilmesi için gerekli bakımı yapabildi. Hizmet dışı kalma süresi bir saat 30 dakika sürdü, ancak güncelleme artık oynanabilir ve kontrol edilecek çok şey var. Battle Royale ve Save The World modlarında farklı olanları okumak için Fortnite Season 5 yama notlarını burada görebilirsiniz.

Bu lansmana öncülük eden Epic, güncellemenin en büyük özelliklerinden biri için ipucu bırakmıştı. Bir füze fırlatıldıktan sonra ortaya çıkan çatlaklar, oyun dünyasının içine ve dışına nesnelerin taşınmasıydı. Bu, dünyamızdaki nesnelerin Fortnite içindeki ince havadan fırladığı anlamına geliyordu ve bazı Fortnite nesneleri gerçek dünyada ortaya çıktı. Güncelleme şimdi oyunculara Sezon 5’e tamamen yeni olan Riftlerle etkileşim kurma fırsatı sunuyor.

Tabii ki, yeni bir sezonun gelmesiyle birlikte, daha fazla zorluklar, skinler ve bir Battle Pass da olacak.