Fortnite Sezon 5 Güncellemesi

Fortnite Sezon 5 Güncellemesi

Fortnite Sezon 5

Fortnite Sezon 5

Fortnite Sezon 5, geliştirici Epic Games’in yeni içerik ve ince ayarlarını tanıtmak için güncelleme ile nihayet geldi. Fortnite V.50 için yama, şu anda dünyadaki tüm platformlarda yayılıyor ve Epic, nelerin dahil olduğuyla ilgili tüm yama notlarını yayınladı. Battle royale modu için, öne çıkan noktalar arasında, bütün bir takımı taşıyabilen yeni bir araç olan All Terrain Kart yer alıyor.

Buna ek olarak, harita aynı zamanda Lazy Links ve Paradise Palms gibi yeni konumlar ve yeni bir çöl biyolojisi ile güncellendi. Fırtına çevrelerinin çalışmasının yanı sıra oyunun bir bütün olarak nasıl performans gösterdiği konusunda da bazı düzeltmeler yapıldı.

Resmi açıklamada, “Ada genelinde Viking gemileri, çöl karakolu ve antik heykeller ortaya çıktı. Ekibinizle bir All Terrain Kart (ATK)’a atlayın ve sizi bekleyen tüm yeni gizemleri ve yerleri ortaya çıkarın.” yazıyor.

Battle royale modunda oyuncuları farklı, yeni yerlere götürecek gibi görünen riftler de ortaya çıktı. “Cesaretini test et ve bir Rift’ten geç. Vahşi bir yolculuk içindesiniz.” diye açıklama devam ediyor.

Fortnite: Battle Royale Sezon 5 yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.