Fortnite Sezon 8 Harita Değişiklikleri: Sunny Steps, Lazy Lagoon, Volkanik Gayzerler ve Daha Fazlası

Fortnite Sezon 8 Harita Değişiklikleri: Sunny Steps, Lazy Lagoon, Volkanik Gayzerler ve Daha Fazlası

Fortnite Sezon 8 Harita

Fortnite Sezon 8 Harita

Bir sezondan diğerine geçiş, nadiren Fortnite dünyasında pürüzsüz bir dönemdir. Çünkü geliştirici Epic Games, deneyimli oyuncuların kafasında bildiği her şeyi değiştiren önemli değişiklikler yapmaktan hoşlanır. Epic, bunu hem Fortnite’ın efendisini geliştiren hem de oyuncuların tüm zamanlarını harcadığı adayı yeniden işleyen geniş çaplı dünya olaylarıyla yapıyor.

Sezon 7 sona yaklaşırken, oyuncular depremler bildirdi ve sonunda adada çatlaklar oluşmaya başladı. Şimdi, Buz Kralı tarafından esir tutulan inanılmaz derecede güçlü bir figürün kaçtığı ortaya çıktı. Özgürlüğünü kazanan bu gizemli figürün yanı sıra, adada bir volkan ve ninjalar ortaya çıktı. Buz Kralı’nın Buz canavarları ve garip alevli ninjalar yeterli değilse, korsanlar da adaya geldi. Bu hiziplerin her biri gözlerini bir hazinenin üzerinde tutuyor ve haftalar ilerledikçe, hazineyi kazanmak için mücadeleler olacaktır.

Bütün bunlar Fortnite adasını önemli ölçüde değiştirdi. Fortnite Haritaya bakarken, en sağ üst köşe dikkat çekiyor. Burası etrafını lav havuzuyla çevreleyen yeni volkanın görülebildiği yer. Bu lav sadece gösteriş için değil, bir dokunuşta bir parça hasar verecek ve aynı zamanda oyuncuyu uzağa fırlatacak. Kulağa çok hoş gelmeyebilir, ancak bir çatışma hareketlendiğinde Victory Royale’e ulaşmak için fark yaratabilir.

Ayrıca volkanın etrafında iki yeni alan da ortaya çıktı. Sunny Steps doğuda ve tapınaklara benzeyen piramit yapılı, farklı bir Maya estetiğine sahip. Aynı zamanda ormanda yuvalanmış ve yeşilliklerle çevrili. Güneşin batmasıyla birlikte bölge oldukça cennet gibi görünüyor, ancak kaotik çatışmalarda neler olacağını bilmiyoruz.

Volkanın batısında, adaya gelen yeni korsanlardan sonra temalı olan Lazy Lagoon bulunmaktadır. Orada büyük bir korsan gemisi bulunmakta ve oyuncuların önümüzdeki birkaç hafta içinde karşılaşacakları challenges’ın gemiye düzenli olarak binmelerini sağlayacağı düşünülüyor.

Ancak değişiklikler, spawn adası olarak sadece adayla sınırlı değildir. Oyuncuların Savaş Otobüsüne binmeden önce toplandıkları yer de değişti. Şimdi biraz daha orman temasına sahipken, oyunculara orada korsan olduğunu hatırlatmak için bazı dokunuşlar da içeriyor. Haritaya ve resimlerdeki yeni konumlara göz atabilirsiniz.

Volkan aynı zamanda Volkanik Gayzerler‘in harita etrafında görünmesine de neden oldu. Bunlar, hareket etmeyi kolaylaştırmak için kullanılabilecek havayı dışarı attıkları için oyun üzerinde bir etkisi vardır. Siz veya içinde bulunduğunuz bir araç, gayzerden çıkan bir hava akımına yakalanırsa, gökyüzüne fırlatılırsınız.

Epic Games, Fortnite 8.0 güncellemesi yama notlarını yayınladı, böylece yeni sezon için değişen ve eklenen her şeyi buradan görebilirsiniz. Yeni Battle Pass da mevcuttur ve bir pass satın almadan önce buradan kontrol edebilir veya neye odaklanmak istediğinizi anlayabilirsiniz.

Fortnite Harita Değişiklikleri

Fortnite Harita Değişiklikleri

Fortnite Sunny Steps

Fortnite Sunny Steps

Fortnite Lazy Lagoon

Fortnite Lazy Lagoon

Fortnite Volkanik Gayzerler

Fortnite Volkanik Gayzerler