Fortnite Sezon 8 Yeni Skinler; Blackheart, Hybrid, Peely ve Daha Fazlası

Fortnite Sezon 8 Yeni Skinler; Blackheart, Hybrid, Peely ve Daha Fazlası

Fortnite Sezon 8 Skinler

Fortnite Sezon 8 Skinler

Fortnite Sezon 8 başladı ve bununla birlikte yeni bir Battle Pass mevcut. Bu, karakterinize kazanmak ve özelleştirmek için kullanabileceğiniz birçok yeni kozmetik kilidi var demektir. Tabii ki, bunlar arasında en heyecan verici karakterinizin görsel tarzını tamamen değiştiren skinlerdir. Fortnite çevresindeki en havalı skinlerden bazılarına sahiptir ve Sezon 8 bu yüksek standardı korur. Aşağıda kıyafetlere göz atabilirsiniz.

Sezon 8’deki en havalı skinlerden ikisi, Battle Pass satın alınarak kolayca açılabilir. Bu, oyun içi mağazada 950 V-Bucks için mevcuttur. Fortnite’ın oyun içi para birimi olan V-Bucks’a sahip değilseniz, bir miktar almak için gerçek para harcamanız gerekir. Bir Battle Pass almak için kilidini açtığınız iki kıyafet; Blackheart ve Hybrid’dir. İkisi de, Sezon 8’in korsanları ve ninjaları temasına bağlıdır.

Blackheart “fırtınalı sezonun korkunç kaptanı” olarak tanımlanır ve Scallywags setinin bir parçasıdır. Bu, gelişen skinlerin stillerinden biridir, yani seviyelendirilebilir. Bunu yaptığınız gibi Blackheart, genç, iyi görünümlü, kederli bir korsan olmaktan, alışılmadık bir maceraya açık bir şekilde geçmiş olan yaşlı sakallı bir korsan olmaya doğru ilerler ve sonunda çeşitli enerji renkleri ile parlayan bir iskelet olur.

Hibrid ise, Brood setinin bir parçası. Bu karakterler volkandan çıktı, güçlü bir figür Buz Kralının elindeki hapishaneden kaçtı. Kıyafet açıklaması basit; “Ejderha ol.” Blackheart gibi, Hybrid’in kıyafeti geliştirilebilir ve geleneksel bir ninja görünümünden daha kertenkele benzeri bir şeye gider. Gelişmeler arasında canavar versiyonunun çoğu, ejderhaya tamamen dönüşmeden önce şinobi kıyafeti boyunca yırtılarak yavaşça görünür hale gelir.

Bu iki skinin ötesinde Peely var. Bu zamanla olgunlaşan bir muzdur. Alev koruyucusu olan Ember ve Master of Unlockingr unvanını almak için yarışan Master Key var. Sadece bir tane Master of Unlocking var ve bu da Jill Valentine.

Bu derileri elde etmenin en hızlı yolu, bir Battle Pass’a sahip olmak ve challenges tamamlamaktır. Bunlardan herhangi birini bilmiyorsanız, bunun ne olduğu, nasıl kazanılacağı, alacağınız ödüller ve sahip olduğunuzdan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi için Fortnite Sezon 8 Battle Pass konumuza göz atabilirsiniz.