Fortnite Sezon 8 Yükleme Ekranı Hazinesi Haritasından Arama Nerede Yapılır?

Fortnite Sezon 8 Yükleme Ekranı Hazinesi Haritasından Arama Nerede Yapılır?

Fortnite Sezon 8 Yükleme Ekranı Hazinesi Haritası

Fortnite Sezon 8 Yükleme Ekranı Hazinesi Haritası

Fortnite Sezon 8, Hafta 3 için challenges şimdi aktif ve aralarından biri adaya gitmeden önce Battle Stars’ı avlamak için bazı dedektiflik çalışmaları yapmanızı ister. Söz konusu challenge, oyunculardan “büyüteçlerin Hazine Haritası yükleme ekranında nerede oturduğunu aramasını” istiyor. İşte nereye gidileceğiniz ve ne yapılacağı.

Fortnite challenges ifadeler kafa karıştırıcı olsa da aslında o kadar da zor değil. Sizden istediği şey, yükleme ekranı resmine bir göz atmanız. Haritada bir büyüteç ve odaklandığı alan bir maç sırasında nereye gitmeniz gerektiğidir. Özellikle, Polar Peaks’in güneybatısında ve Frosty Flights’ın doğusunda.

Izgara referansı C8’e ve o kadranın sol tarafına gidin, orada Battle Star’ı göreceksiniz. Hemen kapın ve kalan challenges üzerinde çalışmaya başlayın, böylece hayallerinizin kozmetik kilidini açmaya daha da yaklaşabilirsiniz.

Her şeyin kilidini açmayı planlıyorsanız veya kalbinizin Battle Pass’a derin bir şey koymasını istiyorsanız, her hafta challenges için zaman ve çaba harcamanız gerekir. Bunu yaparak, Battle Stars’ı toplar ve Battle Pass’ı daha çabuk üst seviyeye çıkarırsınız. Fortnite Sezon 8, Hafta 3 Challenges konumuzadan haftanın diğer challenge görevlerini inceleyebilirsiniz.