Fortnite Sezon 9 Harita Değişiklikleri, Neo Tilted, Mega Mall

Fortnite Sezon 9 Harita Değişiklikleri, Neo Tilted, Mega Mall

Fortnite Sezon 9 Harita Değişiklikleri

Fortnite Sezon 9 yine pek sessiz gelmedi ve yeni sezona oldukça patlayıcı bir geçiş oldu. Loot Lake’in ortasındaki gizemli mahzene atlayıp, Tommy Gun’u serbest bıraktıktan sonra, oyuncular adanın üzerindeki gökyüzüne geri fırlatıldı. Orada, Sezon 8’in başlarında ortaya çıkan volkanın patladığını ve Tilted Towers’ı yok ettiğini izlediler. Sezon 9 için yapılan kurgu buydu ve şimdi neyin değiştiğine bir bakalım.

Sezon 9’un fütüristik bir teması var ve buradan fragmanı izlerseniz, bu temayı desteklemek için birkaç yeni alanın ortaya çıktığını göreceksiniz. Birincisi, eski Tilted Towers’ın yerini alan ve geleceğin canlandırıldığı çok hareketli bir şehir olan Neo Tilted. Neon aydınlatma, sedefli kirişlerle gökyüzünü delen projektörler ve etrafında süzülen bir keşif balonu var. Ayrıca, oyuncuların harita üzerinde hızlı bir şekilde hareket etmesi için atlayabilecekleri ve rüzgar akımlarını sürdürebilecekleri Hava Halkaları da var. Aşağıdaki görsele bakabilirsiniz.

Fortnite Neo Tilted

Fortnite Neo Tilted

Volkanın patlamasının ardından ortaya çıkan bir başka alan, Retail Row yerine geçen Mega Mall. Mega Mall, Retail Row’dan biraz daha büyük görünüyor ve Neo Tilted gibi, etrafında dönen bir Hava Halkası tüneli var. Bir alışveriş merkezinde görmeyi beklediğiniz tüm dükkanlar var. Restoranlar, oyuncak mağazaları, çarşılar ve daha fazlası mevcut. Hava Halkası’nın yanı sıra, Mega Mall çevresinde bulunan ve daha geniş alanlara ulaşmak için kullanışlı olan çeşitli rüzgâr pervaneleri vardır. Aşağıdaki resimde Mega Mall’a göz atabilirsiniz.

Fortnite Mega Mall

Fortnite Mega Mall

Doğal olarak, haritaya başka küçük ince ayarlamalar da geldi, ama bu iki konum en büyük değişiklik. Epic, haftalık challenges görevleri ile yakından ilgilenmek istediğinden, beklenti oyuncuların onları düzenli olarak ziyaret etmeleridir. Bu sezonda ayrıca oyuncuların sırları ortaya çıkarması için toplamaları gereken Fortbyte’lara odaklanan fazladan bir takım challenges var. Fortbyte hakkında daha fazla bilgiye aşağıdaki bağlantıdan bulabilirsiniz.

Yeni bir Battle Pass da mevcut; bu, olması gereken yeni kilitlerin olduğu anlamına gelir. Tüm bunların nasıl çalıştığını bilmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Fortnite Fortbyte

Fortnite Sezon 9 Battle Pass