Fortnite Xbox One Sezon 6 Güncellemesinden Sonra Bozuldu

Fortnite Xbox One Sezon 6 Güncellemesinden Sonra Bozuldu

Fortnite Xbox One’da Çalışmıyor

Fortnite Xbox One'da Çalışmıyor

Yeni bir güncellemenin lansmanı ile, Battle Royale Sezon 6’nın başlamasıyla birlikte Fortnite hayranları için heyecan verici bir gün oldu. Maalesef Xbox One‘da oynamaya çalışanlar için oyun, oyuncuların ana menüye bile erişmelerini engellediğinden oyun birçok kişi için oynanamaz hale getirildi.

Yeni 6.0 güncellemesinin yayınlanmasından sonra sorun raporları geldi. Epic, Reddit’te sorunun farkında olduğunu ve araştırdığını doğruladı. En son güncellemeleri şöyle diyor: “Xbox’ta meydana gelen kilitlenmeleri araştırmaya devam ediyoruz. Sabrınız için teşekkür ederiz ve sorunu çözdükten sonra sizi bilgilendireceğiz.”

Bu, Xbox oyuncuları için oyunun oynatılamadığı göz önüne alındığında, ortalama meseleden daha önemlidir. Press A ekranına ulaştıktan sonra, Save the World veya Battle Royale menülerine erişebilmek için yüklemeye devam eder, ancak daha sonra donar. Bu, Season 6‘nın tanıttığı yeni evcil hayvanları gösteren ekrana bile ulaşamayacağınız anlamına geliyor.

Tabii ki, Fortnite için çapraz oyun şimdi PS4’e kadar genişledi, herhangi bir platformda hesabınıza atlayabilir ve sorun çözüldüğünde Xbox One’da oynamaya geri dönebilirsiniz. Bu, oynamak için başka bir sisteme sahip olmanızı gerektirir. Ancak yeni yenilenen haritayı görmek için sabırsızlanıyorsanız, telefonunuz bile bunun için yeterli olabilir.