Fortnite Yeni Battle Royale LTM için Yapay Zeka Düşmanlarını Tutuyor

Fortnite Yeni Battle Royale LTM için Yapay Zeka Düşmanlarını Tutuyor

Fortnite Team Terror

Fortnite Team Terror

Fortnite’ın 6.22 güncellemesi geldi ve popüler oyuna iki sınırlı zaman modunun yanı sıra yeni bir silah da getirdi. Fortnitemares etkinliği artık Battle Royale‘de bitmiş olsa da, Cadılar Bayramı ruhu bu haftaki LTM’lerden birinde, Team Terror olarak adlandırılan yepyeni bir modda devam ediyor.

Diğer takım tabanlı LTM‘ler gibi, Team Terror de iki taraftaki oyuncuları (bu durumda 32’ye 32) son ayakta kalan olmak için birbirlerine karşılaştırır. Bununla birlikte, önceki modlardan ayıran şey, yukarıda anılan Fortnitemares etkinliği sırasında ortaya çıkan zombi benzeri yaratıklar olan Cube Monsters‘ın varlığıdır. Bu maç esnasında ada etrafında spawn olacak ve Team Terror olarak adlandırılan LTM’ye bir PvE öğesi ekleyecek.

Cube Monsters’ı yok etmek, onların silah veya cephane bırakmasına neden olacak. Böylelikle karşılaştığınız her şeyi indirmek için sizi teşvik edecektir. Yeni LTM için kaynak ve yağma drop oranları da ayarlandı. Floor yağma spawn olasılığı % 15 oranında artmıştır ve tarım kaynakları % 75 oranında artmıştır. Epic’in yama notlarında Team Terror hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Team Terror’e ek olarak, Epic bu hafta bir önceki LTM’yi geri getirdi: Blitz. Bu standart bir battle royale oyununun çok daha hızlı tempolu bir versiyonudur. Maç adada kapanan fırtına ile başlar ve fırtına çemberleri arasındaki zaman normalden çok daha kısadır. Bu yüzden her maç yaklaşık 15 dakika sürecektir. Yağma, Blitz modunda çok daha bol, eylemleri daha fazla hızlandırıyor.

Yeni LTM’lerin ötesinde, 6.22 güncellemesi oyuna yeni bir silah tanıttı: Heavy Assault Rifle. Rare, Epic vw Legendary varyantlarda bulunur. Floor ganimeti veya sandıklarda, satış makinelerinde ve tedarik droplarında da bulunabilir. Epic, Pumpkin Launcher’ı standart Rocket Launcher’a geri döndürdü ve yeni balonların spawn oranını düşürdü.