Fortnite’ın Sonraki Güncellemesi, Meydan Okumaları Çok Daha Kolaylaştırıyor

Fortnite’ın Sonraki Güncellemesi, Meydan Okumaları Çok Daha Kolaylaştırıyor

Fortnite Güncelleme 4.3

Fortnite Güncelleme 4.3

Sezon 4 Battle Pass sahipleri için Salı günleri, Fortnite‘da heyecan verici bir gün. Haftalık meydan okumaların yeni bir kümesi yayınlandı ve bunları tamamlamak için tam sezona sahip olmanıza rağmen, oyuncular bunları başarmaya ve yeni ödüller kazanmaya istekli. Bu süreç, daha yeni bir yaşam kalitesi değişikliğinden biri sayesinde daha hoş bir hale gelmek üzere.

Epic Games, 4.3 ve daha sonraki sürümler için önerilen yeni özelliklerin ve değişikliklerin çoğunu özetledi. 4.3’te gelen bir şey, meydan okuma ilerlemeleri bildirimleridir. Hedeflerinizi gerçekleştirirken, belirli bir meydan okumayı bitirmek için nerede durduğunuzu bilmeniz için maçlar sırasında bir mesaj açılır.

Artık yalnızca ana menüdeki eşleşmeler arasındaki meydan okumların nasıl çalıştığınızı kontrol edebilirsiniz. Ayrıca zihinsel notları da alabilirsiniz, ama bir sürü meydan okuma ortaya çıktığında bu zorlaşır. Tomato Town’da Elimations ve Greasy Grove’daki sandıkları açmam mı gerekiyordu? Daha kaç tane av tüfeği ölümüne ihtiyacım var? Bu kafa karıştırıcı olur ve zaten bu meydan okuma ile bittiğinde bir tabanca ile düşmana ateş ederseniz bir şeyler elde etme yeteneğini etkileyebilir.

Bu küçük bir ayardır, ancak özellikle de Epic yeni oynanabilir içeriği sunmaya devam ettiğinde oyuncular tarafından çok takdir edilen bir şeydir. Diğerleri herkes için yararlı olsa da, meydan okumaları tamamlamak isteyenlere fayda sağlayacak tek kaliteli iyileştirme de değildir. Örneğin, Epic, dünyadaki işaretleyicileri (harita üzerinde gördüğünüz ve pusula ile birlikte ilerlemek için) ekleyerek ve yükleme sürelerini azaltmaya devam ederek denemeler yapıyor.