Forza Street, Yarın iOS ve Android'e Geliyor!

Forza Street, Yarın iOS ve Android'e Geliyor!

Microsoft'un geçtiğimiz yıl duyurduğu popüler araba yarışı ve simülatör oyunu Forza Street, yarın iOS ve Android için piyasaya sürülecek.

Geçtiğimiz aylarda Microsoft Xbox tarafından yapılan açıklamada, Forza Street'in 5 Mayıs 2020 tarihinde Android ve iOS işletim sistemleri için çıkacağı belirtilmişti. Ayrıca Microsoft Xbox, oyunu 5 Mayıs ve 5 Haziran tarihleri arasında indirip oynayan tüm kullanıcılara Founder's Pack adı verilen bir paket hediye edilecek. Founder's Pack'in içerisinde oyunda yer alan kredilerin ve altınların yanı sıra 2017 Ford GT'de bulunacak.

Ayrıca Microsoft Xbox tarafından yapılan bir başka açıklama ise, Xbox Live kullanarak oyuna giriş yapanlar için olmuştu. Açıklamaya göre, Xbox Live ile giriş yapan kullanıcılara cihazlar arası bulut kaydı özelliği sunulacak. Bir diğer önemli detay ise oyunun PC versiyonunda sahip olduğunuz araçlara Forza Street'te de kullanabilecek olmanız.

Oyunun PC versiyonundan çok fazla farklılıklara sahip olduğunu da belirtelim. Örnek vermek gerekirse, kullanıcılar yarış esnasında hızlanma, fren ve nitro kullanımı gibi önemli detayları ekrana gelecek olan talimatlar ile gerçekleştirecekler. Kısaca diğer yarış oyunlarında ki deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar Forza Street'te biraz hayal kırıklığına uğrayabilirler.

Uzun bir süredir Android işletim sistemi için ön kayıtta bulunan oyun yarın Android ve iOS platformları için çıkış yapacak.