Game Of Thrones Sahne Arkası Serisini İzleyin – The Game Revealed

Game Of Thrones Sahne Arkası Serisini İzleyin – The Game Revealed

The Game Revealed

The Game Revealed

The Game Revealed adlı yeni bir sahne arkası serisi açıklandı ve ilk bölüm ücretsiz yayınlandı. The Game Revealed Sezon 7‘nin nasıl yapıldığına odaklanmaktadır. 

Bölüm 1 yaklaşık 14 dakika sürüyor. Oyuncularla ve üretim ekibi ile röportajlar sunuyor. Diziden önce hiç görülmemiş görüntüler içeriyor ve bu sezonun Arya’nın Freyler’le dolu salonda onları öldürdüğü sezonun açılış sahnesi gibi bir dizi önemli anı ele alıyor. Video, Arya‘nın Walder Frey maskesini çıkardığı çekimin oluşturulma sürecini açıklıyor. Daha da hoş olan şey ise, Cersei’nin Westeros’un dev haritasının nasıl oluşturulduğunu görmektir.

The Game Revealed Sezon 7 Bölüm 1

Bu ilk bölüm YouTube ve Facebook‘ta ücretsiz olarak başlıyor; haberde mevcut olan YouTube sürümünü izleyebilirsiniz. Gelecek bölümler sadece HBO aboneleri için olacak ve HBO Go, HBO Now ve HBO On Demand vasıtasıyla prömiyeri olacaktır. Bu sezon için planlanan toplam yedi bölüm var, her Pazartesi yeni bir bölüm olacak. 

Game of Thrones Sezon 7 Bölüm 7 “Ejderha ve Kurt” ile, sezonu kapattı. Dizinin önceki eksikliklerinin bir kısmına açıklık getirildi ve izleyicilerin tartıştığı büyük bir ölümle sonuçlandı.