Game Of Thrones Sezon 7 Bölüm 7 İzlenme Rekoru Kırdı

Game Of Thrones Sezon 7 Bölüm 7 İzlenme Rekoru Kırdı

Game Of Thrones Sezon 7 Bölüm 7 İzlenme Rekoru

Game Of Thrones Sezon 7 Bölüm 7 İzlenme Rekoru

Dün yayınlanan Sezon 7 finali “Kurt ve Ejderha” sadece dizinin en uzun bölümü değil, aynı zamanda en yüksek puanı aldı. 

Game Of Thrones Sezon 7, Bölüm 7 için Nielsen rakamları açıklandı ve HBO‘nun bir spin-off peşinde olması hiç de sürpriz değil. Bölüm TV’de 12,1 milyon izleyiciyi gördü. Sezon 7 rahat bir şekilde izlenme oranlarını artırıyordu. Bu ayın başlarında Sezon 7 Bölüm 5 tüm zamanların rekorunu kırmıştı. Ayrıca, geçen yıl 8.9 milyon izleyiciyi çeken sezon finalinden önemli ölçüde oranlar yükseldi. 

The Hollywood Reporter’a göre, gösteride canlı TV ve gece akışı birleştirildiğinde 16,5 milyon izleyici gördü. Sezonun genelinde, isteğe bağlı, zaman kayması olan ve akış anındaki rakamlar ve canlı yayınları birleştirince bölümlerin ortalaması 31 milyon izlenmeye ulaştı. Sezon 6′ ya göre %34 artış gerçekleşti. 

Game Of Thrones Sezon 7 diğerleri gibi 10 bölümden oluşmadı. İlk bölümlerde bazı tutarsızlıklar vardı ama 7. Sezon Finali ile birlikte izleyici kitlesi yerini buldu. İzleyiciler Finalde önemli bir karakterin ölümünü de görmüş oldular. Ayrıca HBO The Game Revealed adında Game of Thrones‘un sahne arkası görüntülerinden oluşan yeni bir seriyi yayınlamaya başladı.