Gamedec – Disco Elysium Tadında Polonya Yapımı RPG

Gamedec – Disco Elysium Tadında Polonya Yapımı RPG

Polonyalı ekip Anshar Studios’un yakında çıkacak olan oyunu, yani Gamedec’in oyun görüntüleri yayınlandı. Video, özel bir dedektif olarak ziyaret edeceğimiz sanal dünyalardan birini görme şansı veriyor. Bu kez, bazı oyuncuların yasal olmayan bir şekilde zengin olmaya çalıştığı ücretsiz bir çiftçilik oyununu inceliyoruz.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Polonyalı ekip Anshar Studios güncel projesi olan Gamedec’i tanıtmıştı. Bu oyun, oyuncuların sanal dünyalarda işlenen çeşitli suçları çözerek özel bir dedektif rolünü üstlenecekleri bir cyberpunk RPG oyunu olacak. Oyun, Granica rzeczywistoœci – Gamedec adlı kitap serisinden esinlenerek yapıldı. Sprzedawcy lokomotyw kitapları, yazarı Marcin Przybylek, oyunun danışmanlığını yapıyor. Gamedec 2020’de PC’ye gelecek.

Bugün, oyunun kendisinin nasıl göründüğü hakkında biraz bilgi veren bir video görme fırsatı bulduk. Özel bir dedektif olarak, oyuncuya Gamedec dünyasında var olan birçok sanal gerçekliği keşfetme fırsatı verilecek. Bunlardan biri ücretsiz oynanabilen bir oyun, Harvest Time (Hasat Zamanı) olacak. İnsanların boş zamanlarını değerlendirip, hasatları toplayıp, çiftliği genişletebilecekler. Hatta bazıları kendi alanlarında üretkenliği artırmak için başkalarını bile çalıştırabilecek.

Gamedec – Harvest Time

Günlük oyun ve görevler için, oyuncular daha sonra büyük meblağlar ile piyasada satılan değerli kutular alabilecekler. Bazı insanlar daha zengin olmak için bu yöntemi kullansalar da genellikle yasadışı yöntemler kullanırlar. Örneğin ucuz emek olarak gördükleri diğer oyuncuları sömürmek gibi. Çiftlik oyununda durumu kontrol etmek dedektifin elinde olacak.

Ayrıca geçen yıl Kasım ayında, oyunun başka bir parçasının piyasaya sürüldüğünü ve geliştiricilerin ana karakterin yaşadığı Varşova Şehri’ndeki Low City’yi gösterdiğini belirtmek gerekir. Bu videoyu da aşağıda izleyebilirsiniz.

Gamedec – Low City

Gamedec resmi web sitesi.

  • Çıkış tarihi: 2020;
  • Tür: Cyberpunk RPG;
  • Geliştirici: Anshar Studios;
  • Platform: PC;
  • Oyunun temeli: Özel bir dedektif olarak sanal dünyalarda işlenen suçları çözmek.