Gelecek Ayki Büyük Güncellemede Sea of Thieves Balık Tutma Ekliyor

Gelecek Ayki Büyük Güncellemede Sea of Thieves Balık Tutma Ekliyor

Sea of Thieves Balık Tutma

Sea of Thieves Balık Tutma

Microsoft’un Xbox One ve PC korsan oyunu Sea of Thieves yakında büyük bir güncelleme alacak ve bunlardan birkaçı balık tutma olmak üzere bir dizi hayran tarafından istenen özellik sunacak. “Yıldönümü Güncellemesi” Mart 2018’de yayınlanan oyundan 13 ay sonra 30 Nisan’da geliyor.

Her tür su bazlı balıkçılık faaliyetine çok bağlı olmasına ve bunlarla ilişkilendirilmesine rağmen, şimdiye dek Sea of Thieves’de balık tutma yoktu. 30 Nisan’da gelecek güncellemede bu olacak.

Rare’den yönetici yapımcı Joe Neate, eğer insanlar sözlerine uymaz ve balık tutmazsa, geliştiricinin balık tutmayı Sea of Thieves’den çıkartacağı konusunda şaka yaptı.

Daha da önemlisi, Yıldönümü güncellemesi, Sea of Thieves için bugüne kadarki en büyük içerik güncellemesidir. Balıkçılık, Merrick tarafından yönetilen yeni Hunter’s Call Trading Company ile oyuna gelecek. Balık tutmaya ek olarak (kıyıdan veya gemiden yapabileceğiniz), oyuncular hayvanları ve diğer canlıları avlayabilir ve balık gibi etleri enerji için pişirebilir. Bununla birlikte, bazı etler zehirli olabilir. Ek olarak, oyuncular balıkçılık ve avcılık için altın ve kozmetik ödüller kazanabilirler.

Yıldönümü Güncellemesi, Tall Tales: Shores of Gold adlı yeni bir hikayenin yanı sıra yeni bir rekabet modu da ekliyor. Açıklamada, “Sizi keşfedilmemiş yerlere götüren ve şaşırtıcı yeni oyun özelliklerini ortaya çıkaran mevcut ve yepyeni karakterleri çevreleyen bir dizi anlatı serüvenini izleyin. Genişlemiş oyun evreninin hayranları, Shores of Gold‘daki bazı ikonik karakterleri ve yerleri tanıyacak, ama bu, oyuncuların kendilerini Tall Tales‘in efsanelerine sokmalarına izin verecek bir dizi Sea of Thieves’in başlangıcıdır.” yazıyor.

Son olarak, Yıldönümü Güncellemesi, belirli gemi öğelerine zarar verebilecek daha gelişmiş bir gemi hasar sistemi de dahil olmak üzere, temel oyunda bir dizi iyileştirme vaat ediyor.

Böyle büyük bir güncellemede Microsoft, farklı içerik öğeleri hakkında konuşmak için bir dizi canlı yayın yapacak. Bunlar, 10 Nisan, 16 Nisan ve 23 Nisan’da güncellemenin yayınlanmasındaki yolda yardımcı olacak. Tüm olağan yerlerdeki yayınları izleyebilirsiniz: Mixer, Twitch ve YouTube.

Yıldönümü güncellemesi için biraz daha beklemeniz gerekmekle birlikte, Microsoft, oyunun ilk doğum gününü kutlamak için bir dizi ücretsiz yayınladı. Bu, çeşitli kozmetik ürünleri, Captain Bones Original Pirate Cutlass’ı, bir dizi Gamerpics’i ve indirimleri içerir.

Sea of Thieves şimdi PC ve Xbox One için mevcut; konsol sürümü, Xbox Game Pass kütüphanesinde yer almaktadır; bu, abonelerin ek bir ücret ödemeden elde etmeleri anlamına gelir.