Ghost Recon Wildlands: Fallen Ghosts ayın sonunda çıkacak

Ghost Recon Wildlands: Fallen Ghosts ayın sonunda çıkacak

Multiplayer FPS Ghost Recon Wildlands’ın ikinci geliştirmesi olan ”rumble-in-the-jungle” 30 Mayıs’ta gelecek ve Ubisoft bugün Santa Blanca yönetimindeki Bolivya’daki hayali maceraları tamamlayacak. Fallen Ghosts dışında, Santa Blanca kartelası artık Bolivya’yı yönetmiyor ve işlerin, artık o kadar da iyiye gitmediği anlaşılıyor.

İyi haber şu ki, Hayaletler’in çabaları sayesinde Santa Blanca karteli düştü. Kötü haber de şu ki, uzun müddet müdahale planı yapılmadığı için ülke iç savaşa girdi. Unidad özel kuvvetler biriminin ülkeyi kontrol etmek için bir gücü yok ve bu durumlarda normalde olanı yaparak ve eski kartel üyelerini, paralı askerlerle ve bir şeyler yapmayı bekleyen çeşitli suçlularla birlikte “yeni bir Acımasız özel birimi “olan Los Extranjeros’a dönüştürmek.

Ülkenin harap olduğu bir dönemde, Hayaletler’e son bir görev verildi: Misilleme başlamadan önce geri kalan CIA personelini ve Amerikan sivillerini tahliye edin. Yoldayken, helikopterleri, destek olmadan ormanda yalnız bırakılmış ve en son teknolojiyle donatılmış bir düşmanla karşı karşıya kaldıkları sırada vuruldu.

Geliştirme, 15 yeni göreve ve dört yeni patrona ve yeni Hayaletler’i de geliştirecek elbet. Ubisoft oyuncuların 30. seviyesinde yeni bir karakterle genişlemeye başlayacağını ve “ana oyun becerilerinin tümüyle donatılmış olacağını” söyledi. Seviye sınırı 35’e çıkarıldı ve saldırı tüfekleri, keskin nişancı tüfeği ve bir arbalet dahil olmak üzere altı yeni silahla birlikte dokuz yeni kilitlenemez beceri var. Elbette, zırhla donanmış askerler, elit keskin nişancılar, uçakları ve diğer elektronik dişlileri nötralize edebilen “kilitleyiciler” ve en son teknoloji cloaking aygıtlarıyla donatılmış gizlice operatörler de dahil olmak üzere yüzleşilmeyi bekleyen yeni düşmanlar da var.

Ghost Recon Wildlands sezonluk geçiş sahipleri Fallen Ghost’a 30 Mayısta ulaşabilecek. Diğerleri ise fazladan bir hafta daha beklemek (6 Haziran) ve 15 dolar civarı bir ödeme yapmak zorunda.