Ghost Recon Wildlands: Narco Road önümüzdeki hafta sezonluk üyeliklerine geliyor

Ghost Recon Wildlands: Narco Road önümüzdeki hafta sezonluk üyeliklerine geliyor

Ghost Recon Wildlands: Narco Road, off-road yarışı , paraşütle atlama, ilk kez Mart ayında duyduğumuz ”hadi partiye” geliştirmesi,18 Nisan’da sezonluk üyeler için çıkacak ve Nisan ayında 25’te diğerleri için 15 dolarlık bir maliyetle çıkacak. Geliştirme, 15’ten fazla yeni kampanya görevini, artı dört yeni yan görevi ve süratli süper starlar için “şöhret ve takipçileri” kazanacak “yarış meydan okumaları” içerecek.

Neden bir hayran kitlesi boyutu, bir Tom Clancy silahşöründe, Bolivya ormandaki uyuşturucu satıcılarını yok etmekle ilgili olarak önemlidir?, yani her işi sakin bir sessizce yapmanız gereken bir iş için önemlidir? Çünkü artık üst düzey bir kötü adam olan El Invisible’ın izinde duruyorsunuz ve ona ulaşmak için üç alt kademe çetesi lideri olan Eddie Escovado, gizemli Arturo Rey ve Kibirli Tonio Mateos-ve onların adamlarını vurarak onlarla iyi geçinmeyeceksin. Onları çılgın yeteneklerinizle etkilemeniz gerekecek.

Güncelleme aynı zamanda dört yeni kıyafet, dokuz yeni silah ve dört yeni araç türü de içermekte: Canavar kamyonlar, nitro destekli kas otomobilleri (ormanda geçiş için her zaman iyi bir seçim), motosikletler ve aerobik uçaklar. Aşağıdaki görüntüler, nelerin olduğuna dair bir fikir verecektir.

Ubisoft, 14 Nisan’da yayınlanacak olan ücretsiz başlık güncellemesinin haftalık “canlı sezon zorlukları” nı oyuna eklediğini ve solo, co-op ve topluluk görevlerini tamamlamak için eşsiz bir ödülün olacağını da duyurdu.

Meydan okumalar altı hafta sürmekte ve “oyuncular Unidad’ın operasyonları hakkında bilgi toplamak ve ülkeye yönelik tehditlerle mücadele etmek” üzere Unidad’ın Yükselişi ve Düşüşü başta olmak üzere belirli bir tema önermektedir.