Google Stadia Kullanıcıları İçin Geliştirilen Özel Aparat Saatler İçerisinde Tükendi

Google Stadia Kullanıcıları İçin Geliştirilen Özel Aparat Saatler İçerisinde Tükendi

    Günümüzün en önemli teknoloji şirketlerinden birisi olan Google, bir süredir geliştirdiği ve birçok oyuncunun ilgisini çeken Stadia’yı duyurmuştu. Google, oyuncuların Stadia sayesinde herhangi bir cihaza bağlı kalmadan, internet bağlantılarının hızlarının iyi olduğu sürece her yerde oyun oynayabileceklerini belirtilmişti. Stadia geçtiğimiz haftalarda başta ABD olmak üzere birkaç ülke de daha kullanıma sunulmuştu.

   Google uzun süredir geliştirdiği Stadia’yı pek önemsiyor ve oyunculara farklı oyun zevkleri sunmayı planlıyor. Ortaya çıkan son detaylara göre Google, akıllı telefonlarla oyun oynamayı seven oyuncuları da düşünerek tasarladığı bir aparatı duyurdu. Aparat, Google Stadia’nın oyun koluyla bağlantı kurabiliyor ve bu aparata akıllı telefon takılabiliyor. Google’ın geçtiğimiz ay duyurduğu ve birçok oyuncunun dikkatini çeken bu aparat bugün itibariyle satışa sunuldu ve muhteşem bir ilgiyle karşı karşıya kaldı.

   Yukarıda gördüğünüz fotoğraf, Google’ın duyurduğu aparat olan Power Support CLAW’e ait. Geliştirilen bu aparat şu an itibariyle sadece Google’ın kendi ürünleri olan, Google Pixel 3, Google Pixel 3a ve Google Pixel 4 modellerini resmi olarak destekliyor. Ancak şu detayı da belirtmeliyiz ki, apartın boyutları ele alındığında 5.3 santimetre ile 8.1 santimetre arasında uzunluklara sahip olan bütün akıllı telefonlarında kullanılabiliyor. 

  Google’ın geliştirdiği Power Support CLAW’ı kullanırken oyuncuların herhangi bir rahatsız durumdan karşılaşmamaları için özel olarak tasarlandığı belirtildi. Google’ın Stadia kullanıcıları için geliştirdiği bu aparat Google Store aracılığıyla satışa çıkartıldı. Yaklaşık olarak 90 TL olan bu aparat, satışa sunulduktan sonra saatler içerisinde tükendi. Şu an itibariyle aparat satın alınamıyor. Google tarafından stoklarla alakalı herhangi bir açıklama gelmezken, yapılan açıklamalara göre birçok Stadia kullanıcısı halen aparatı satın alabilmiş değil.

    Google Store üzerinden satışa çıkartılan ve saatler içerisinde tükenen Power Support CLAW, aparatın üreticisi olan Power Support mağazası üzerinden satın alınabiliyor. Power Support CLAW’ın geliştirici olan firmanın internet sitesi üzerinden almak isterseniz, Google Store’de ki fiyatla karşılaşıyorsunuz. Şu an itibariyle Power Support üzerinden ön siparişle satılan aparat, kısa bir süre içerisinde bu platformda da tükeneceğe benziyor.

    Eğer sizde bir Google Stadia kullanıcısıysanız Power Support CLAW’ı Google Store üzerinden satış sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca ön siparişle satın alabildiğiniz ve 27 Aralıkta resmi olarak satışa çıkacak olan Power Support üzerinden satın almak isterseniz bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.