GTA 5 Online Güncelleme PS4, Xbox One ve PC İçin

GTA 5 Online Güncelleme PS4, Xbox One ve PC İçin

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA Online oyuncuları, uçak ve yer araçlarındaki indirimlerle birlikte bu hafta klas bir yeni otomobil elde edebiliyor.

Bugün başlayarak oyuncular Dewbauchee Rapid GT Classic‘i kendi koleksiyonlarına ekleyebilirler. Rockstar, arabayı “derinleştirilebilir bir Spor Klasiği” olarak tanımlıyor. Efsanevi Motorsport‘tan birini seçebilirsiniz.

Dewbauchee Rapid GT Classic

Dewbauchee Rapid GT Classic

Rockstar ayrıca Motor Savaşları için iki katı ödül dağıtıyor. Oyuncular artık 18 Eylül’e kadar mod oynayarak iki katı GTA $ ve RP kazanabiliyorlar. Bu Rockstar tarafından yaratılan tüm Stunt Races’ler için de geçerli. Ayrıca, Smuggler’s Run Satış Görevleri’ni tamamlayarak bu hafta çift GTA $ ve RP elde edebilirsiniz. 

İndirimlere gelirsek; oyuncular, Hangar Workshop’ta uçak motorları ve zırh yükseltmelerini %25’inin yanı sıra karşı önlemlerin de %25’ini alabilirler. Tüm otomobiller için motor ve zırh yükseltmeleri bu haftadan %25 azalmış durumda. Oyuncular Truffade Nero ve Pegassi Tempesta’yı %25 oranında indirimle alabiliyorlar. 

Son olarak; bu haftaki Premium Stunt Yarışı, motosikletlerle sınırlı olan Big M’dir. Her zamanki gibi, katılan tüm oyuncular üçlü RP kazanacaklar. İlk üçte bitirenler büyük GTA $ ödemesi alacaklar. Bu hafta Time Trial ise LSIA. Zaman hedefini geçen oyunculara önemli bir GTA $ ve RP ödülü verilir.