GTA 6’da favori özelliklerden biri olan spor yaparak özellikleri ve görünümü geliştirme özelliği olabilir.

GTA 6’da favori özelliklerden biri olan spor yaparak özellikleri ve görünümü geliştirme özelliği olabilir.

Rockstar Games geçen yılın sonunda GTA 6’nın ilk fragmanını yayınladı, ancak aynı zamanda şirketin hala 2022 yılında meydana gelen sızıntıyla başa çıkmak zorunda kalması bir gerçektir. Stüdyo çalışanları tarafından hazırlanan malzemelerden biri, oyunun içinde yer alacak ilginç bir özelliğin olduğunu düşündürmektedir.

GTA topluluğu, Rockstar Games sunucularında bulunan materyallerden birinde karıştı. Geliştiriciler, spor salonu işlevini geri getirmeyi planlıyorlar ve oyunculara oyun sırasında karakterlerinin istatistiklerini ve yeteneklerini artırmak için spor yapma imkanı sunulacak – bu değişiklikler aynı zamanda karakterlerin görünüşünü de etkileyecek.

Rockstar Games’in materyali silmesini engellemek için bir oyuncu, geliştiricilerin sunucularında bulduğu bir resmi çizdi.

Egzersiz salonları ve vücut geliştirme sistemi, GTA 6 için çok uygun – çünkü biliyoruz ki olaylar, Miami’ye benzeyen bir şehirde gerçekleşiyordu.

Hayranlar, bu bulgunun tesadüfi olmadığına ve sadece Rockstar Games’in o dönemde popüler olan sistemini alıp Grand Theft Auto’nun son bölümünde sunmak istediğine eminler.