GTA Online için Bu Haftaki Yenilikler

GTA Online için Bu Haftaki Yenilikler

GTA 5: GTA Online

Rockstar, Grand Theft Auto V için yeni bir içerik grubu oluşturdu. Bu, Rockstar’ın GTA Online için yarış temalı güncellemelerinin büyük sezonu olan Southern San Andreas Super Sports Series (Güney San Andreas Süper Spor Serisi) nin ikinci haftasını işaret ediyor. Bu sefer geliştirici, çevrimiçi modda yeni bir çift araç daha ekledi ve oyun içi yeni indirimlerden oluşuyor.

Bu hafta iki yeni araba GTA Online’a geliyor. Birincisi, oyuncuların Legendary Motorsport’tan alabileceği şık Pegassi Tezeract. Ekran görüntülerinde her iki araca da bir göz atabilirsiniz.

GTA Pegassi Tezeract

GTA Pegassi Tezeract

Yeni araçların üzerinde, Rockstar geçen hafta GTA Online güncellemesinde sunulan yeni multi-lap yarışları Hotring Circuit’den alabileceğiniz bonusları genişletti. Oyuncular, 2 Nisan boyunca modu oynayarak çift GTA $ ve RP kazanmaya devam edecekler. Oyuncular, 2 Nisan boyunca modu oynayarak çift GTA $ ve RP kazanmaya devam edecekler. Buna ek olarak, Özel Kargo Satışları bu hafta iki kat fazla GTA $ değerinde. Bodyguards ve Associates çift GTA $ maaşları kazanacak.

Bu haftaki indirimlerden bazıları bir kez daha araçlara odaklanıyor ve bazı yeni depolama tesislerinden tasarruf etmenizi sağlıyor. Oyuncular ayrıca motorları, üniformaları, spoilerları ve daha fazlası dahil olmak üzere otomobilleri için bir dizi kişiselleştirme parçasından da tasarruf edebilirler. Aşağıda indirimli ürünlerin tam listesini bulabilirsiniz.

Bu haftaki Premium Race, Steeplechase’dir. Katılan herkes üçlü RP alırken, ilk üçte bitirenler büyük bir GTA $ kazanırlar. Haftanın Time Trial’i ise Del Perro Pier. Hedef zamanı yakalayan en iyi oyuncular güzel bir GTA $ ve RP ödülü alacak.

Bu Haftanın GTA Online İndirimleri

Özellikler
 – Fort Zancudo Hangar A2 — % 50 indirim
 – Special Cargo Warehouses — % 50 indirim
 – Smoke Tree Road Bunker — % 35 indirim
 – Arcadius Business Center — % 30 indirim
 – Aquarius Yacht — % 30 indirim
 – FH-1 Hunter (Silahlı Helikopter) — % 50 indirim (Hemen Al ve Ticaret Fiyatı)

Araç Yükseltmeleri
 – Exhausts (JATO dahil) — % 25 indirim
 – Liveries — % 25 indirim
 – Engines — % 25 indirim
 – Turbo — % 25 indirim
 – Brakes — % 25 indirim
 – Transmission — % 25 indirim
 – Spoilers — % 25 indirim

Kaynak: 1