GTA, Red Dead, Borderlands Ana Şirketi 2020’den Önce Gelecek Oyunlarını Açıkladı

GTA, Red Dead, Borderlands Ana Şirketi 2020’den Önce Gelecek Oyunlarını Açıkladı

Take-Two 2020’den Önce Gelecek Oyunları Olduğunu Duyurdu

Take-Two 2020'den Önce Gelecek Oyunları Olduğunu Duyurdu

Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption 2 ana şirketi Take-Two, mali yılın bitiminden önce gelecek duyurulmamış oyunlar olduğunu belirtti. Yayıncı Rockstar‘ın sahibi olan şirket, haberi kazanç bildirisinde doğruladı; CEO Strauss Zelnick, şirketin “mali yılda henüz açıklanmayan oyunları” olduğunu söyledi.

Cari mali yıl 31 Mart 2020’de sona eriyor, bu unvanlar o zamandan önce gelecek. Bununla birlikte, Take-Two’un, XCOM ve Borderlands 3 gibi oyunların yayıncısı olan 2K Games’e ve 2K Sports’a sahip olduğu belirtilmelidir. Bu nedenle, GTA 6 ve Red Dead Redemption 3‘ün önümüzdeki 10 ay içinde piyasaya sürülmesi ihtimaline karşı çok heyecanlı olmamalıyız.

Diğer haberlerde; Take-Two, GTA 5‘in altı yaşında olmasına rağmen son altı ayda 10 milyon kopya daha sattığını belirtti. Red Dead Redemption 2, aynı zaman diliminde 1 milyon sattı. Ayrıntılara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Şirket ayrıca, her ay bir milyon insanın Borderlands 2 oynamaya devam ettiğini söyledi. Borderlands 2, 2012’de piyasaya çıkmıştı.

GTA 5 Satış Rakamları

Red Dead Redemption 2 Satış Rakamları

Borderlands Satış Rakamları