Güvenilir bir iç kaynaktan edinilen bilgilere göre, interaktif korku oyunu Until Dawn PC için piyasaya sürülecek.

Güvenilir bir iç kaynaktan edinilen bilgilere göre, interaktif korku oyunu Until Dawn PC için piyasaya sürülecek.

Bu bilgi, nadiren yanılan bilibilli-kun adlı tanınmış bir sızıntı uzmanından geldi. Genellikle PS Plus ve Game Pass oyunları hakkında resmi duyurulardan önce bilgi sızdırmasıyla tanınır. Ama aynı zamanda, diğer projeler hakkında da bilgi verdi, örneğin Mortal Kombat 1 hakkında resmi duyurudan önce doğru bilgi sağladı.

Until Dawn, PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek, ancak her iki sürümün de aynı anda piyasaya sürülüp sürülmeyeceği henüz belirsiz. Bilgi sızıntısına göre, Supermassive Games’in korku oyunu yeni bir versiyonu geliştiriliyor ve bu versiyonun en az bir yıldır geliştirildiği biliniyor, ancak 2015 orijinalinin bir remasterı mı yoksa tamamen yeniden yapımı mı olacağı henüz belirsiz. Dedikodulara göre, yeni versiyonun adı, orijinal oyunla aynı olacak.

Ne yazık ki, henüz bilinmeyenlerden biri de budur. Yeni versiyonun adına bakarak, muhtemelen sadece PS5 ve PC’de kullanılan son grafik teknolojilerini kullanarak oyunun grafiksel olarak geliştirilmiş bir versiyonu olacak. Bu yüzden yanılmamak için en azından bir remaster olacağını varsayabiliriz.

Duyuru en yakın 15 gün içinde bekleniyor.