Helldivers 2 Oyuncuları Gökyüzünde Dev Tımarlı Gemileri Fark Etmeğe Başladı

Helldivers 2 Oyuncuları Gökyüzünde Dev Tımarlı Gemileri Fark Etmeğe Başladı

Son birkaç haftadır Helldivers 2 oyuncuları, Makineli Rasyaotomlar’a karşı soykırım ve demokrasiyi taşıyarak ciddi zaman geçiriyordu. Tüm bunların doruk noktası, korkunç Malvelon Cries gezegenini savunmak için birleşme emriydi.

Ancak lazerlerin arasında ve dumanın içinde bazı oyuncuların gökyüzüne bakıp normal olmayan şeyler farkettiği ortaya çıktı. infinity__cube kullanıcısı bu gözlemi Helldivers arkadaşlarıyla paylaştığında, birçok insan da benzer şeyleri gördüğünü ürkek bir şekilde itiraf etmeye başladı:

Helldivers, yaratıcıların sessizce yeni içerik eklemeye ve ardından susmaya eğilimli olduğu biliniyor – oyuncuların uçan böcekler farketmesi ve yaratıcıların varlıklarını inkar etmesi olayı ünlü bir örnektir. Bu durumda ilginç olan nokta, görünen o ki çok sayıda oyuncunun bu korkunç, yaklaşan figürlerle karşılaştığı ve gördüklerini cesurca açıkladığıdır.

Süper Dünya’da neler olabileceğine dair birkaç teori bulunmaktadır:

  • Daha önce hiç Makineli Rasyaotomlar’ın topraklarında bu kadar derinlere inmemiştik – belki kendi komuta gemilerini görüyoruz?
  • Evrende (şu anda Helldivers 2’de bulunmayan) maskelenme teknolojisine sahip üçüncü bir taraf var.
  • Belki sadece bir ekran hatası mı?

Şu an sadece mekanize tehditle savaşmaya devam etmek ve Süper Dünya Komutanlığı’nın bu biraz gerçeküstü uzay gemilerinin varlığını veya tehditlerini onaylamasını beklemek kalıyor.