Helldivers 2’de Yakında Araçlar da Kullanılabilir Olacak gibi görünüyor

Helldivers 2’de Yakında Araçlar da Kullanılabilir Olacak gibi görünüyor

Helldivers 2’nin sunucu sorunları geride kaldıktan sonra geliştirici Arrowhead Game Studios, oyunun lansmanından sonra planlarına odaklandı (geliştiricilere göre, atıcı oyunun beklenmedik başarısından sonra hızlandırıldı ve güçlendirildi) ve belirli ayrıntılar henüz açıklanmamasına rağmen, görünüşe göre oyunun bu planların bir parçasını zaten görmekteyiz.

Oyun dosyalarında, Arrowhead’in yakında Helldivers 2’ye pilotlu mechler ve yeni bir fraksiyon ekleyeceği bilgileri ortaya çıktı. Kısa süre sonra bu bilgilerin ardından, mechleri gösteren oyun içi videolar ortaya çıktı ve birçok kişi henüz resmi olarak yayınlanmamış içeriğe erişebildiğini düşündü.

O zamandan beri, henüz resmi olarak oyunun içine eklenmemiş olan daha fazla yeni içeriği gösteren daha fazla oyun içi video ortaya çıktı. Özellikle, bazı oyuncular keşif aracı, zırhlı taşımacı kamyon ve oyuncunun manuel olarak vites değiştirmesi gereken zırhlı personel taşıyıcı gibi çeşitli araç türlerine erişebildi.

Sadece oyuncuların henüz yayınlanmamış içeriğe erişmek için nasıl yollar buldukları belirsizdir, veya Arrowhead’in topluluğa oyunun önünde neler olduğunu göstermek için hata ile mi yayınladığı. Her halükarda, Helldivers’da mechler ve taşıtların çok uzakta olmadığı görünüyor – ne kadar süre alacağı ve resmi olarak oyuna ne zaman ekleneceği henüz bilinmiyor.