Heroes Of The Storm, Herkese Açık Test Sunucusuna Yeni Kahraman Ekliyor

Heroes Of The Storm, Herkese Açık Test Sunucusuna Yeni Kahraman Ekliyor

Heroes of the Storm'un herkese açık test dünyasında yeni bir güncelleme mevcut. Bu güncelleme yeni bir karakter, bir anahtar öğenin kaldırılması ve birkaç önemli denge değişikliği dahil olmak üzere bazı değişiklikler getiriyor. Bu yeni karakter, uzun süredir oyuna eklenmesi plananan, World of Warcraft'tan bir karakter olan Hogger Terror of Elwynn'dir. 

Bu yama notları, oyunun herkese açık test dünyasının mevcut durumunu yansıttığından, nihai uygulamalarının değişebileceğini unutmamak önemlidir. Kurt benzeri Hogger, geniş bir alanda çok fazla hasar verebilen agresif bir çürütücü karakterdir. Kendi kendini iyileştirmesinin yanı sıra düşmanlarını menzil içinde tutmak için onları yavaşlatabilir ve hasar verebilir. Ayrıca aldığı her hasar için bekleme sürelerini azaltan Öfke pasifi de bulunmaktadır.

Hogger'ın yanı sıra, bu yama Gladiator's Medallion Nexus Anomalisini oyundan kaldıracak. Sadece sezonluk bir öğe olarak tasarlanan Blizzard, Madalyon teoride iyi bir fikir olsa da, takım çalışmalarının önüne geçtiğini belirtiyor. Diğer değişiklikler açısında, yama oyuna birkaç mevsimlik öğeyi de yeniden ekliyor ve yapım çeşitliliğini arttırmak için belirli karakterlerin yetenek seçimlerini zayıflatıyor.