Homeworld 3 Açıklandı

Homeworld 3 Açıklandı

Homeworld 3

Homeworld 3

Klasik gerçek zamanlı strateji serisi Homeworld geri dönüyor. Uyuyan seri, 2015’teki Remastered Collection dışında, 15 yıldan uzun bir süredir sessiz kaldı. Şimdi resmi bir devam olan Homeworld 3, PAX West’te açıklandı.

Gelişme, önceki Homeworld oyunlarını yenileştirmiş olan seri ile ilgili bazı deneyimleri olan Blackbird Interactive tarafından yürütülmektedir. Hayranlar, hikayenin kaldığı yerden devam etmesini dört gözle bekleyebilir, ama yeni bölümü deneyimlemeleri biraz zaman alabilir.

Geliştirici, “Homeworld hikayenin bir sonraki bölümüne geri döner. Homeworld 3, efsanevi uzay gemisi RTS’nin gerçek devamıdır. Orijinal Homeworld sanat yönetmeni Rob Cunningham tarafından kurulan Blackbird Interactive, gelişmeye devam ediyor. Seriyi, hikayenin sürükleyici bir devamı, tamamen 3D savaş ve beklediğiniz klasik RTS unsurlarıyla devam ettiriyor. Dahası, Gearbox Publishing’deki Homeworld Remastered Collection emektarları tarafından da desteklenen Homeworld 3 hayat buluyor ve takımlar daha fazla kendinden geçmiş olamazdı.” dedi.

Ayrıca şimdiden, destekçiler için bir bonusla birlikte, Fig’de bir kitlesel fonlama kampanyası alıyor: sunumda da ilan edilen Homeworld Mobile’a erişim.

Homeworld, StarCraft ve Red Alert gibi çağdaşları olan bir rakipti ve Remastered Collection, klasikleri hala ayakta tuttuğunu gösterdi.