Horizon Forbidden West Steam’de iyi bir başlangıç yaptı, ancak sorunlardan kaçınmıyor.

Horizon Forbidden West Steam’de iyi bir başlangıç yaptı, ancak sorunlardan kaçınmıyor.

Dün kişisel bilgisayarlarda Sony’nin bir diğer özel oyunu olan Horizon: Yasak Batı Tam Sürümü’nün yayını gerçekleşti. Oyun Steam’de oldukça iyi bir şekilde başladı – günün zirvesinde 25.000’den fazla kişi aynı anda oynuyordu. Ayrıca, oyuna 976’dan fazla inceleme yapıldı ve bunların %92’si olumlu görüş bildirdi.

Çoğu kullanıcı oyunun oldukça sorunsuz çalıştığını bildiriyor olsa da, bazılarının sorunları oldu. Valve platformu kullanıcıları, özellikle bozuk HDR, çalışmayan kayıtlar, kontroller ve düşük performans gibi sorunlardan şikayetçi. Son problem ise DualSense denetleyicisinin kablosuz kullanımında ortaya çıkabilmektedir. İki oldukça basit çözüm var: ya kablo kullanabilirsiniz ya da uygulama ayarlarında Steam Girişini etkinleştirebilirsiniz.

Geliştiriciler bu sorunun farkındalar ve şunları söylediler:

Kablosuz olarak DualSense denetleyicinin kullanımıyla performans sorunları hakkındaki geri bildirimleri biliyoruz. Bu sorunu çözmek için çalışırken, geçici bir çözüm olarak denetleyiciyi bir kablo ile bağlayabilirsiniz. Kablosuz ağ üzerinden denetleyiciyi kullanmaya devam etmek istiyorsanız, Steam Girişini etkinleştirmeyi deneyin.