Hyper Scape Büyük Bir Bakım Yapıyor

Hyper Scape Büyük Bir Bakım Yapıyor

Hyper Scape, Ubisoft'un battle royale türüne yeni ücretsiz olarak oynanabilen oyunudur, ancak geliştiricinin bir blog gönderisinde kabul ettiği gibi, oyun şirketin beklentilerinin oldukça gerisinde kaldı. Oyun Temmuz ayında açık beta olarak yayınlandı ve resmi olarak 11 Ağutos'ta yayınlandı. Sonraki aylarda, Hyper Scape büyük bir gelişme kaydedemedi veya Fornite ve PUBG gibi popüler battle royale oyunları ile rekabet edemedi.

Ancak şirket, yeni oyuncuları çekmek ve mevcut oyuncuları korumak için oyunda büyük değişiklikler yapmayı planlıyor. Ortamı yeni oyuncular için daha misafirperver hale getirmek için Ubisoft, beceri seviyelerini düzenlemeyi, daha fazla eğitim etkinliği yapmayı ve oyun modlarını çeşitlendirmeyi planlıyor.

Ubisoft, oyunun öğrenme eğrisinin yeni başlayanlar için çok zor olduğunu ve şu anda “özellikle konsolda oyuncuları nişan almanın, takip etmenin ve sürekli hasar vermenin ve onları ortadan kaldırmanın çok zor” olduğunu belirtiyor. Oyun modlarıya ilgili olarakta şirket, temel oyun modu Crown Rush'ın zor olduğunu da kabul ediyor. Yeniden doğma sistemleri ve “ölüm maçı” tarzı oyun modları gibi yeni özellikler de yakın zamanda eklenecek.

Oyuncuları elinde tutmak için ise Ubisoft, daha orta ve uzun vadeli hedefler koymayı istiyor. 2.sezonda bir Oyuncu Sıralaması sistemi uygulanacak. Daha fazla ilerleme sistemi takip edecek. Ubisoft, Hyper Scape'in geleceği hakkındaki genel düşüncelerini şu sözlerle sonlandırdı: “Bu temelleri yerine getirmek içni geliştirme ekibimizi, Rainbow Six: Siege'deki meslektaşlarımızın harika sonuçlar elde etmek için kullandığını gördüğümüz hücre tabanlı bir formatta yeniden yapılandırıyoruz. Bu disiplinler arası hücreler hedeflerimiz konusunda daha fazla odaklanmamızı sağlar. 

Hyper Scape, PC PS4 ve Xbox One için mevcuttur.