İndirimli Android Oyunlar – Google Play Store Black Friday

İndirimli Android Oyunlar – Google Play Store Black Friday

İndirimli Android Oyunlar

İndirimli Android Oyunlar

Google Play Store aracılığıyla satışa hazır olan indirimli oyunlarını detaylandırdı. Bu fırsatlardan yararlanıp eğlenmeye başlayın. Play Store‘daki bu kaliteli indirimli oyunları derledik. İnceleyebilirsiniz.

1. Farming Simulator 16

1. Farming Simulator 16

Farming Simulator 16 ile kendi çiftliğinizi yönetebilir ve açık bir dünyada muazzam makineleri kullanabirsiniz. Farming Simulator 16, kendi gerçekçi çiftliğinizi olağanüstü detaylarla yönetmenizi sağlar. Bitki yetiştirebilir, hasat elde edebilir ve beş farklı ürün satabilirisiniz. İnek ve koyun yetiştirip kereste satabilirsiniz. Biçerdöverler ve traktörleri doğrudan kontrol edebilirsiniz.

6,59₺ yerine 3,89₺
Farming Simulator 16 İndir

2. Shadow Fight 2 Special Edition

2. Shadow Fight 2 Special Edition

Shadow Fight 2 Special Edition mobil oyunlar arasındaki belki de en iyi dövüş oyunu serisidir. Serinin bu oyununda enerji toplamanıza gerek yok. Mücadeleye istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde katılabilirsiniz. Öykü modunu tamamlayabilirsiniz.

17,99₺ yerine 4,49₺
Shadow Fight 2 Special Edition İndir

3. Day R Premium

3. Day R Premium

Nükleer savaş yüzünden yok olan bir dünyada hayatta kalabilir misin? Çevrenizdeki radyasyon, açlık ve hastalıklarla boğuşmakta. Bütün ülkeyi geçip ailenizi kurtarmanız gerekiyor. Day R oyunu ile 1980’lerde SSCB’nin devasa topraklarında bir yolculuğa çıkın.

9,99₺ yerine 3,19₺
Day R Premium İndir

4. Another World

4. Another World

Bu Another World oyununda deneyler sırasında laboratuvarda yaşananlar sonrası insan yaratıkları olan dünyaya fırlatılıyorsunuz. Bu garip medeniyetten kaçmanız lazım. Yine de yakında müttefikleriniz olacak ve bu acımasız dövüşte size yardımcı olacak bir arkadaşıyla tanışacaksınız.

12,99₺ yerine 3,49₺
Another World İndir

5. Mystery of Fortune 2

5. Mystery of Fortune 2

Mystery of Fortune 2, Fortune Chronicle Episodes bölümünün sekizinci bölümüdür. 2014’teki SRPG Mystery of Fortune’un devamıdır. Kendi ordunuzla zindanları araştırın ve en etkin kolordu kurmaya çalışın.

3,19₺ yerine 1,69₺
Mystery of Fortune 2 İndir

6. Trivia Crack (Reklamsız)

6. Trivia Crack (Reklamsız)

Herkesin bildiği muhteşem bilgi oyunu Trivia Crack. Çarkı çevirerek 6 farklı kategoriden birini seçiyorsunuz. Bu 6 kategoriden gelen soruları yanıtlayım rakibinizi alt etmeye çalışın. Kazanan siz olun.

10,99₺ yerine 3,79₺
Trivia Crack İndir

7. Monument Valley

7. Monument Valley

Bu Monument Valley oyununda mimari yeteneklerinizi konuşturacaksınız. Geometriye sahip gerçeküstü bir keşif mecerası gibidir.

10,99₺ yerine 3,99₺
Monument Valley İndir

8. Don’t Starve: Pocket Edition

8. Don't Starve: Pocket Edition

Don’t Starve Pocket Edition oyununda; tutsak ve gizemli bir vahşi dünyaya taşınmış, cesur bir beyefendi olan Wilson olarak oynayın. Wilson, kaçmayı ve eve dönüş yolunu bulmayı umuyorsa, çevresi ve sakinlerini kullanmayı öğrenmelidir.

14,99₺ yerine 3,99₺
Don’t Starve Pocket Edition İndir

9. League of Stickman 2017 – Ninja

9. League of Stickman 2017 - Ninja

En iyi aksiyon oyunlarından biri olan League of Stickman kendi tarzının en iyi dövüş özelliklerini taşımaktadır. Rakiplerinizi yerle bir edip en zorlu mücadelelerde galip gelin.

0,59₺ yerine 0,41₺
League of Stickman 2017 İndir

10. Mini Metro

10. Mini Metro

Mini Metro mükemmel bir geçit simülatör oyunudur. Zaten bildiğiniz bu oyun şimdi telefonlarınızda. Oyunda gelişmekte olan bir şehir için geçit haritası tasarlıyorsunuz ve trenleri işletmeye başlıyorsunuz.

16,99₺ yerine 2,19₺
Mini Metro İndir

11. Chameleon Run

11. Chameleon Run

Chameleon Run, renkli bir bükülme ile eşsiz, hızlı ve zor bir oto koşucudur. Hedefiniz, koşu ve platformdan platforma atladığınızda zemine uyacak şekilde renginizi değiştirmek.

7,59₺ yerine 3,79₺
Chameleon Run İndir

12. Ticket to Ride

12. Ticket to Ride

Ticket to Ride oyununda, Amerika Birleşik Devletleri’nin çeşitli kentlerini birbirine bağlayan demiryollarının denetimini ele geçirmek ve ilk demiryollarının altın çağını yeniden yaşamak için vagonları toplayın. Avrupa, Hindistan, Asya, Almanya ve yeni İngiltere genişlemesi de dahil olmak üzere mağazadaki mevcut çeşitli haritaları kullanarak diğer ülkelerdeki maceralara devam edin. Artık dünyanın her yerine şehirler bağlayarak kendi demiryolu ağınızı oluşturabilirsiniz.

21,99₺ yerine 7,69₺
Ticket to Ride İndir

13. Bloons Supermonkey 2

13. Bloons Supermonkey 2

Monkey Town’ı ilginç şekil ve sonsuz renkli balon birlikleri istila ediyor. Onları sadece Super Monkey durdurabilir. Bu uçan nişancı oyunu Bloons Supermonkey 2 ile silahlarınızı donanıb ve balonları patlatın.

10,99₺ yerine 3,79₺
Bloons Supermonkey 2 İndir

14. FRAMED

14. FRAMED

FRAMED, hikayenin sonucunu değiştirmek için animasyonlu çizgi roman panellerini yeniden düzenlediğiniz çok ödüllü noir bulmaca oyunudur. Bu bol ödüllü oyun hakkında başka da birşey dememize gerek yok zaten.

10,99₺ yerine 3,79₺
FRAMED İndir

15. Call of Duty:Black Ops Zombies

15. Call of Duty:Black Ops Zombies

Call of Duty: Black Ops Zombies, en çok satan konsollardan uyarlanan ve özellikle tabletler ve akıllı telefonlar için üretilmiştir. Call of Duty: Black Ops Zombies, hayranlıkla en sevilen ve kalp çarpıcı haritalar sunuyor: Kino Der Toten, Ascension ve Call of the Dead: Director’s Cut. Call of Duty imzalı zombi savaşı hayranları için en büyük ölümsüz meydan okuma oyunudur.

20,99₺ yerine 10,99₺
Call of Duty Black Ops Zombies İndir

16. Geometry Wars 3: Dimensions

16. Geometry Wars 3: Dimensions

Geometry Wars 3 Dimensions, Geometrinin tüm boyutlarını içeren eğlenceli bir oyun. Bu arcade oyununda 3D ızgaralar ve 12 savaş modu mevcuttur.

28,99₺ yerine 15,99₺
Geometry Wars 3 Dimensions İndir

17. Layton’s Mystery Journey

17. Layton’s Mystery Journey

Kat ve şirketin ipuçlarını keşfetmesine, gizemleri ve gerçeği ortaya çıkarmasına, orijinal bulmacaları çözmesine yardım edin. Temsilciyi yeniden düzenleyin ve Kat’ı eldeki davaya uygun olarak çeşitli kıyafetlerle düzeltin. Layton’s Mystery Journey oyununda Kat’ın kayıp profesörü bulmasına yardım edin.

67,07₺ yerine 27,54₺
Layton’s Mystery Journey İndir

18. Dice With Buddies

18. Dice With Buddies

Bağımlılık yapan zar oyunu Dice With Buddies. Arkadaşlarınızla, ailenizle veya rasgele rakiplerinizle binlerce kilometre uzakta olsalar da oynayabilirsiniz.

11,78₺ yerine 3.90₺
Dice With Buddies İndir

19. LEGO Jurassic World

19. LEGO Jurassic World

LEGO formunda yeniden canlandırılan ve TT Games’in imza atan klasik LEGO mizahında anlatılan bu heyecan verici macera LEGO Jurassic World, filmlerin unutulmaz sahneleri ve aksiyon dizilerini yeniden yaratarak, dünya çapındaki hayranların önemli anları yaşatmalarını sağlıyor.

19,99₺ yerine 3,89₺
LEGO Jurassic World İndir