Kerbal Space Program 2 Açıklandı

Kerbal Space Program 2 Açıklandı

Kerbal Space Program 2

Kerbal Space Program 2

Gamescom 2019 için Açılış Gecesi Canlı yayını sırasında, Star Theory geliştiricileri, çılgınca popüler olan uzay simi Kerbal Space Program‘ın devamını açıkladılar. Kerbal Space Program 2‘de, uzay uçuşu yapan Kerbals bir kez daha yeni gezegenlere ulaşmak ya da denemek için birlikte bir araya gelmiş uzay gemileriyle bilinmeyene doğru ilerleyecektir. Fragmanda, M83’ün popüler hit “Outro” nun ruh halini belirlemesiyle birlikte, Kerbals’ın neler yapabileceğini kısaca görerek yeni gezegenlere yeni medeniyetler inşa etmeyi gördük. Kerbal Space Program 2, PC, PS4 ve Xbox One’da 2020 yayını için ayarlanmıştır.

İlk Kerbal Space Program, Twitch ve YouTube‘da büyük bir öneme sahip olan tuhaf bir oyundu. İçinde, küçük yeşil astronotların gezegenlerini terk etmelerine ve ötesindeki yıldızlara ulaşmalarına yardımcı olmak için kendi uzay aracınızı oluşturuyorsunuz. 2010’lar boyunca, bütün garip mekanik konfigürasyonları test etmek için birçok streamer oynadığından ilginç bir oyun oldu.

Devamı ile, orijinal oyundan aşırı iddialı bir uzay uçuşu devam ediyor gibi görünüyor. Bununla birlikte Kerbals, görüşlerini tamamen yeni galaksilere ulaşmak ve yeni dünyalara koloniler kurmak gibi daha iddialı planlara yerleştiriyor gibi görünüyor.