Kotaku’ya göre, Grand Theft Auto 6 en erken 2025 sonbaharında çıkacak.

Kotaku’ya göre, Grand Theft Auto 6 en erken 2025 sonbaharında çıkacak.

Grand Theft Auto 6, muhtemelen tarihin en çok beklenen oyunlarından biri, milyonlarca oyuncu dünya çapında gelecek açık dünya suç simülatörü hakkında bilgi ve ekran görüntülerini bekliyor. Son zamanlarda saygın bir portal olan Kotaku, bu kadar iddialı ve büyük bir projenin geliştirilmesinin zaman dilimlerine sığmadığını ve piyasaya sürümünün 2026 yılına kadar ertelenebileceğini bildirdi.

Ancak Kotaku editörleri başka kaynaklardan öğrendiklerine göre, oyunun başlangıçta 2025 yılında piyasaya sürülmesinin mümkün olabileceği bir zamanda artık böyle bir durumun olmadığı ortaya çıkmıştır. Neden bazı insanların böyle düşündüğüne gelince, bu bilginin eskimiş olduğu ve Rockstar Games’in bir kriz belirtisi olduğu görünüyor. Bildirildiğine göre, her zaman tüm departmanlar ve ekiplerin olaylardan haberdar olmasının mümkün olmadığı belirtilmektedir.

Yine de çoğu kaynak, 2025 yılının başında piyasaya sürümün artık mümkün olmadığı konusunda emindi. Bunun yerine kesin hedef “2025 sonbaharı” olarak belirlenmiştir ve çoğu kişi bu tarihin hedeflenen tarihe ulaşılacağı konusunda emin gibi görünseler de, bazıları daha önce de belirtildiği gibi gecikme olasılığına işaret etmektedir.