Kullanıcı Dostu Bir Sistem Barındıran Sezon+, Black Desert Türkiye&MENA’da Başladı

Kullanıcı Dostu Bir Sistem Barındıran Sezon+, Black Desert Türkiye&MENA’da Başladı

Pearl Abyss bugün Black Desert TürkiyeMENA'da yeni Sezon+'ın başladığını duyurdu. Yeni Sezon, Maceracıların karakterlerini daha verimli bir şekilde büyütmelerine yardımcı olacak çeşitli yenilenmiş avantajlar sunacak. 

Yeniliklerle Dolu Sezon+ Geldi 

Sezon+, kullanıcı dostu bir oyun ortamı sağlarken sorunları iyileştirmeye odaklanan desteklenmiş bir Sezon sunucusudur. Önceki sezonlarla ilgili kullanıcı geri bildirimleri baz alınarak, Sezon+ ile birlikte çeşitli iyileştirmeler yapıldı.

Sezon+ sunucusunda Maceracılar, onlara Silah Takas Kuponları kazandıracak olan Sezon Pasosu ve Kara Ruh Paso’yu tamamlayabilecek. Tuvala ekipmanlarının yükseltme oranı artırılırken, ana görevleri tamamlamak artık daha değerli ödüller kazandıracak. 

Heyecan Verici Güncellemeler Yolda

29 Eylül'de Sezon+'a gelecek daha heyecan verici güncellemeler de olacak. 7 tür PEN (V) Tuvala ekipmanının tamamı artık TET (IV) Boss ekipmanıyla takas edilebilir, bu da PEN (V) derecesine yükseltmenin yeni bir yolunu sunacak. Sezon+ sunucusundan mezun olmak, Maceracıların Black Desert dünyası hakkında daha fazla bilgi edinmelerine ve çeşitli oyun içi içeriklerde ilerleme sağlamalarına yardımcı olacak Gelişim Pasosu’nu kazandıracak. 

kullanici-dostu-bir-sistem-barindiran-sezon-black-desert-turkiyemenada-basladi-1 

Öte yandan yeni Sezon+’ın gelişini kutlamak amacıyla, 6 Ekim’e kadar ücretsiz oyun Erişim Kuponu etkinliği yapılacak. Yeni Maceracılar veya Black Desert TürkiyeMENA’da ücretsiz deneme sürümünü oynayan Maceracılar, bir karakterle Lv. 50’ye ulaşarak Kalıcı Erişim Kuponu alabilecekler.

Son olarak, Maceracılar artık Ornette’nin Ruh Özü ve Odore’nin Ruh Özü’ne eskisinden nispeten daha kolay sahip olabilecek. Maceracılar, bu özlere sahip olmalarını sağlayacak eşyalar olan Duru Çan ve Kızıl Kurdun Yemini gibi eşyaları toplayıp Basit Kimya yapabilecek ve bu da Maceracıların bu özleri elde etmesini sağlayacak.

Daha fazla bilgiyi Black Desert TürkiyeMENA’nın tr.playblackdesert.com adresinde bulabilirsiniz.