Last of Us Remastered'de Yükleme Süreleri Azaltıldı

Last of Us Remastered'de Yükleme Süreleri Azaltıldı

Naughty Dog, yakın zamanda The Last of Us Remastered için 1.11 sürümlü bir güncelleme daha yayınladı. Bu yama oyundaki yükleme sürelerini önemli ölçüde azaltıyor ve bazı durumlarda oyun bekleme yapmıyor. Güncellemenin etkisini aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz:

Değişikliklerin hem kaydedilmiş oyun durumlarının yüklenmesi hem de ana menüden oyunun başlatılmasıyla ilgili olduğunu belirtmek gerekir. İyileştirme oyunun başında açıkça görülüyor. Yamadan önce, Joel ve Sarah ile ilk animasyon sahnesi için bir buçuk dakika bekliyorduk. Şimdiyse on dört saniyeden kısa bir süre sonra ekranda görüntüleniyor. Yukarıdaki videonun sahibi, kaydedilmiş bir oyunu yüklerken tam olarak bir dakika kırk dokuz saniye tasarruf ettiğimiz durumu açıkça gösteriyor.

Video üzerinde hangi tür depolama testlerinin yürütüldüğü belirtilmese de, sonuçlar konsola bir SSD takılmasının gerekmediğini gösteriyor.

The Last of Us Remastered'ın yalnızca PS4'te mevcut olduğunu lütfen unutmayın. Bu oyun yedinci neslin sonunda PlayStation 3'te yayınlanan popüler oyunun yenilenmiş bir sürümüdür.