League of Legends 9.17 Yaması – Elderwood ve Infernal Skinleri

League of Legends 9.17 Yaması – Elderwood ve Infernal Skinleri

League of Legends 9.17 Yaması

League of Legends 9.17 Yaması

League of Legends 9.17 yaması PBE’de test için yayında. Şimdiye kadarki vurgu Elderwood ve Infernal şampiyon skinleridir. Ancak son yama döngüsündeki sinir bozucu Aurelion Sol ve Kayle değişiklikleri, henüz kesin bir inceleme tarihi olmadan hala daha fazla test için buralarda.

Yeni denge değişiklikleri açısından ise, çok şey var. Garen, Perseverance pasifinin gücünü artıracak ancak Judgement ve ultimate gücündeki gücün bir kısmını elinden alacak olan birkaç değişiklik için sıraya girmiştir. Pantheon, E’sinin bütün bir Baron dövüşü yapmasına izin vermesini önleyecek bir dizi değişiklik alır.

Skinler açısından, Ahri, Nocturne ve Veigar’ın her biri tuhaf bir ormanı akla getiren kaprisli Elderwood skin çizgisine katılır. Ancak hepsi bu kadar değil; Galio, Shen ve Varus Infernal skinleri alıyor.

LoL Yama 9.17 Yayın Tarihi

League of Legends (LoL) 9.17 yaması için kesin bir çıkış tarihimiz yok, ancak güncellemeler her iki haftada bir yayınlanma eğilimindedir. Bunu akılda tutarak, yeni yamanın 28 Ağustos Çarşamba günü gelmesini bekleyebilirsiniz.