League Of Legends: Wild Rift Bu Yıl iOS'a Geliyor

League Of Legends: Wild Rift Bu Yıl iOS'a Geliyor

Riot Games'in League of Legends: Wild Rift'in bu yılın sonlarında iPhone cihazlarına geleceği duyuruldu. Apple'ın iPhone 12 cihazlarını tanıtmak için düzenlediği etkinlikte sahneye çıkan Riot Games, oldukça popüler olan MOBA League of Legends'in mobil uyarlamasının iOS cihazlara geleceğini açıkladı.

League of Legends: Wild Rift için resmi çıkış tarihi onaylanmadı; Şu an için sadece 2020 yılında çıkacağını biliyoruz. Duyuru, Apple'ın resmi olarak son amiral gemisi iPhone 12'nin yeni A14 Bionic çipinden ve 5G işlevselliğinden yararlanacağını biliyoruz. Yeni çipi tam olarak nasıl kullanacağı çok ayrıntılı olarak açıklanmadı, ancak Riot yeni iPhone serisinin Wild Rift oynarken “yüksek hızlar” sunacağını belirtti.

Wild Rift'in bir Android versiyonunun da piyasaya sürülmesi planlanıyor. Şimdi bir iOS beta sürümüne kaydolabilir veya Wild Rift web sitesinden Android beta için ön kayıt yaptırabilirsiniz.

 

 

League of Legends: Wild Rift ilk olarak geçen yıl duyuruldu ve özellikle mobil cihazlar için tasarlanmış daha basit, daha akıcı bir kullanıcı arayüzü ile geleneksel PC League of Legends deneyiminin basitleştirilmiş bir sürümünüdr. Oyundaki gelişim, 10 Ekim'de yayınlanan yeni 0.5 yama notlarıyla devam ediyor. Karakterlerin yeniden işlenmesinin yanı sıra, dokunmatik ekran kontrollerine alışmayı kolaylaştıracak yeni bir Alıştırma modu barındırıyor.